| RedAppLe a întrebat:

Presupun ca ati auzit de testele acelea initiale de la inceput de an scolar sad. Vroiam sa va intreb, aceste teste se dau numai la cei din clasele I- IV ("Testul initial se va aplica pe clase, pentru clasa I, a II-a, a IV-a, pentru romana, matematica si asa mai departe. Rezultatele vor fi analizate la nivelul scolii. Adica va fi o medie pe scoala, iar claselor vor fi incadrate, in functie de rezultate, la categoria sub media de scoala, la nivelul mediei sau peste aceasta medie") sau vor da aceste teste si cei care sunt la liceu? Va rog daca stiti ceva spuneti-mi.Multumesc!

9 răspunsuri:
| RedAppLe explică:

Nu e vorba de testele alea initiale care le dadeam cand vroiau profii... Vorbesc de testele initiale care se vor da la nivel national pentru a ne repartiza pe clase in functie de note...

| Andruşcă a răspuns:

Nu e o regula cu testele initiale.Ele se pot da in orice clasa, la orice materie.
De exemplu la scoala la mine in fiecare an incepand cu clasa a 5-a am dat un test initial al geografie ca asa avea chef profa, la celelalte materii nu am dat nimic.
Daca profesorul are chef iti da un test, daca n-are chef nu iti da test, indiferent in ce clasa esti.
Testele initiale nu se trec in catalog.

| KaRy a răspuns:

Se dau teste initiale si in clasa a 9-a dar sunt doar orientative.Profesorul vrea sa vada nivelul de cunostinta al elevilor.

| continutfragil a răspuns:

Da,se dau la invatamantul obligatoriu, deci si la liceu.

| reghi a răspuns:

Poi iti dau exemplu situatia mea: pe clasele primare nu am dat nici un test de felul acesta. Cand am intrat in clasele gimnaziale adica pe a v-a am dat teste initiale la mate si romana. Si acum sunt intr-a ix-a si cei care au fost in liceul in care am intrat au spus ca iar se dau teste initiale dar nu numai la romana si la mate ci depinde de profil. Sper ca te-am ajutat!

| DarkMyst1 a răspuns:

Salut,

din cate stiu eu se dau si la liceu,

succes

| DarkMyst1 a răspuns:

Salut

din cate stiu eu se dau si la liceu aceste teste...

success...

| eddy2012 a răspuns:

Da, acele teste initiale se dau si la liceu. Dar nu conteaza ce nota obtii deoarece nu se trec in Catalog, sunt INITIALE, adica sa vada profesorul de la respectiva materie cate cunostinte ai.

| robyrey29 a răspuns:

Se dau si la clasa a 6 si a 8 asa am dat eu cel putin in prima sau a doua saptama de carte de la inceputul anului