anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

revin cu o întrebare in legatura cu un subiect pe care l-am mai discutat aici, deci acum ceva timp era vorba de un apartament care e pe numele meu și a altor doua persoane, m-am înțeles cu ei sa le dau la fiecare o suma de bani și sa îmi revină apartamentul integral mie, problema este însă cu una dintre cele 2 persoane este plecată in Canada cel puțin încă 3 luni, pentru a se putea facă toată operațiunea este necesară suta la suta prezenta fizica a acelei persoane? Sau poate veni mama lui? Ca ulterior sa rămână intre ei ce au de făcut, eu vreau sa termin aceasta Operațiune cât mai repede deoarece pe la sfârșitul lunii Septembrie vor veni 2 studenți pentru chirie!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poate veni si mama lui, dar numai cu procura speciala in care este prevazut expres ca a fost imputernicita sa vanda partea lui din apartament. Respectivul poate face procura la orice reprezentanta diplomatica (Ambasada ori Consulat) a Romaniei din Canada si o trimite prin posta sau curier.

2 răspunsuri:
| Începătorul988 a răspuns:

Salut. Daca mama lui are procura pe apartament, da poate veni si ea. Daca nu are procura facuta, este obligatorie prezenta proprietarului.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate veni orice alta persoana care are o procura notariala valabila, semnata de proprietar.