Stai calm, era doar un telefon.
Oricum, slabe șanse să-l recuperezi, doar suntem în România.
Crezi ca mie imi pasa asa mult de telefon? Problema e ca dupa aia iar am probleme cu parintii findca o sa zica ca e vina mea daca mi-l fura altu:/Dar tot vreau sa il gasesc neaparat
E un telefon de 8 milioane frate.Dar totusi tu ai vrea ca cineva sa iti vada toate contactele, mesajele, aplicatiile, etc si sa stii ca nu mai ai cu ce vorbii si sa te ia o stare de nervi absoluta? cum ma ia pe mine
Nu il poti gasi doa in cazul in care pe acea persoana o mustră constiinta, slabe sanse.
Mergi la politie...eu mi-am pierdut un telefon acum 3 ani mi-a cazut din buzunaraul de la geaca...am mers a 2 zi la poitie si a trebuit sa dau nu stiu ce cod de pe cuie parca si numarul si la pus in urmarie, dupa 5 zile l-au localizat si culmea era la un tip care sta in cartier cu mine. EU zic sa mergi sa il puna in urmarire, incerca si poate il recuperezi.
Ne-a invatat si pe noi un politist sa formezi pe tel *#06# si iti apare un nr de serie in scrii pe o foaie care sa stii doar tu unde este si daca ti se fura tel sau il pierzi te duci cu nr de serie la politie si til gaseste
Daca aflam asta mai devreme nu eram aici, deci nu mai am cum sa fac asta o data ce mi s-a furat!
Data viit stii asta
Ai putea sa te duci la politie, pentru ca altfel nu il vei mai recupera, crede-ma.