Ai nevoie de pasaport si de o declaratie(nu procura) de la ambii parinti (impreuna ori fiecare in parte), autentificata de un notar public ori de o reprezentanta diplomatica a Romaniei, prin care isi dau acordul sa pleci in tara in care se afla sora si indica un insotitor major. Insotitori pot fi desemnati si personalul de bord de pe avion sau tren ori soferul masinii, dupa caz. Numai bine!
Poi...Chiar daca tatal tau este plecat, nu va avea ce sa-ti faca.Iar sora ta sigur te va accepta daca ii vei cere voie mamei! Dar oblig-o pe mama ta pana te va lasa! Atunci isi va da seama ca chiar ai vrea sa mergi.
In primul rand iti trebuie pasaport si pentru ca esti prea mic iti trebuie un insotitor
Hey..ca sa iesi din tarantrebuie sa iti faci pasaport pentru ca nu ai buletin dar nnush daca iti trebuie si procura de exemplu eu am plecat in Italia si am 15 ani dar mi.a trebuit numai procura la care a trebuit semnatura ambilor parinti si trebuie sa fii insotita de un major neaparat..insa daca iti trebui semnatura ambilor parinti neaparat bye
Buna.Si eu am 11 ani.Si nu conteaza varsta Important este sa iti revezi sora, dar pentru asta, trebuie sa iti faci atat tu, cat si mama ta un pasaport ca sa mergeti cu avionul.Si mai trebuie sa stiti si in ce tara este. Daca nu stii in ce tara s-a dus, degeaba iti faci pasaport Sper ca te-am ajutat!
OHmyGosh întreabă: