| SeenKill a întrebat:

Buna TPU happy, stau la casa, iar nesimtitii mei vecini, tot parcau masina in fata portii mele, asa ca am decis sa imi cumpar locul, dar chiar daca dau abonament lunar ca locul e inchiriat, ei tot isi pun masina in locul meu, platit de mine. Ce as putea sa fac? Au un tupeu extraordinar in ei, si nu ii intereseaza.

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Ii pui un afis mare pe parbriz "te opresti in poarta mea, se sparge roata ta, mai omule mai". dezumfla-i anvelopele (daca i le tai e infractiune). poate, doar poate, daca sta sa dea la pompa de 10 ori pe zi ii piere cheful. a2a chestie enervanta: ridic-o pe cric si pune caramizi sa o tina suspendata.

hai ma, fa-i viata un calvar. sparge-i oua pe parbriz, pune afis cu auto-colant cu mesaj (ca la rusi, "am parcat ca un bou" gen). lipiciul ala e foarte greu de scos.

daca dupa toate astea nu se potoleste afla numarul de la sectia de care apartii de politie si cheama un echipaj. sa ai actele de proprietate ale locului si sa fie vehiculul acolo (vin politistii in max 30 min la sesizare). prima oara il avertizeaza sa nu mai parcheze. la urmatoarele plangeri curg amenzile si conform noului cod fiscal, trebuie platite.

asa am avut si eu un vecin parca fix cat sa blocheze garajul unde tineam motorul, pe de-a latul trotuarului. la a3a sesizare la politie nu a mai pus duba pe trotuar. dupa 5 luni s-a incumetat iar si l-am rugat frumos: daca o mai pui las sesizarile, iti fac plangere. si de atunci ma stie de frica. stie ca amenzile costa si tot pe mine ma injura (roman spurcat. el face prostia, eu imi iau injuraturile).

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Incearca sa te intelegi cu ei. Daca nu rezolvi amiabil reclama-i la primarie si politie.

regis
| regis a răspuns:

Nu este nevoie. Nu trebuie decat sa suni la rutiera:

Art. 143
Se interzice stationarea voluntara a vehiculelor:
d) in dreptul cailor de acces care deservesc proprietatile alaturate drumurilor publice.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca iti gasesti locul inchiriat ocupat suni la politie

| 1Q a răspuns:

Pune o pancarda sau o ceva pe locul ala care sa fii sigur ca ei il vad, iar daca tot o parcheaza acolo.