| sufletsel a întrebat:

Buna TPU stie cineva daca s-a aprobat legea aceia de a lua permisu de la 17 ani?

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Încă nu, este doar la stadiul de discuţii.
O zi cu zâmbet să ai!

14 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Nu exista asemenea lege si nici nu va exista. Traficul este supra-aglomerat si asa, daca ar fi dupa mine as da legea sa nu poti conduce pana la 21 de ani... Ar scadea semnificativ numarul accidentelor si s-ar mai elibera traficul.

| master77 a răspuns (pentru IMC90):

Sa mori tu? Eu am permis de la 18 ani, acum am aproape 20 si n-am avut accident.

| IMC90 a răspuns (pentru master77):

Expresiile cocalaresti gen ''sa mori tu'' te rog sa le pastrezi pentru bagabonzii tai. In societaea civilizata te faci de rusine.
Nu inseamna ca daca tu n-ai facut accident nu sunt si altii care au facut. Sa nu mai vorbim ca exista cate un inceput pentru orice, iar cu atitudinea ta ai toate sansele de ''reusita''

Ma tu poti sa zici ce vrei, eu nu sunt cocalar si ma doare undeva ca scrie un x undeva pe site care nu ma cunoaste in viata reala, poti sa zici ce vrei sau sa te oftici nu ma intereseaza, daca ziceai ceva de mine pe strada era alta situatie. Si am zis asa intr-un fel sarcastic(no really?) ca oricum tu nu ai nicio putere in stat asa ca nu mai zice daca eram presedinte faceam. Asa pot sa zic si eu ca daca eram presedinte omoram tiganii si nu mai era facuta tara de ras etc. so **** and ****.

Sfatul meu, mai treci pe la scoala. Insista pe semnele de punctuatie. Nu ar strica nici sa elimini din vocabularul tau personal cuvinte precum : ''oftici'', ''ma'', ''sa mori tu'', etc. Astea le folosesti la o bere cu prietenii, dar, in societate, te faci de ras. Ia du-te tu si te angajeaza, sa vedem daca vorbesti asa si cu sefu. Nu vorbesti civilizat pentru mine ci pentru tine, fiindca tu singur te faci de ras daca vorbesti cocalareste (mai sunt si altii care iti citesc posturile). Numai bine.

Pai tu esti frustrat n-am ce sa iti fac. Oftica exista in dictionar, omule, si e folosita ca un cuvant normal, nu e argou sau jargon. Adica daca tu pierzi la o confruntare e clar ca te oftici. Nu te enervezi, te oftici! Si doar nu vrei sa iti zic domnule, poate sa iti zic nea ca esti asa mai old fashioned. Si iti zic cum vreau eu ca de-aia exista dreptul la libera exprimare, lasa politetea pentru aia mai in varsta, ca tine. Apropo tu macar stii ce e ala cocalar? Cauta-i pe facebook ca sunt destui si uita-te atent la exprimarea lor. Bafta!

Nu sunt nici la formula 1 si nici nu ma intrec cu nimeni... Ce confruntare am pierdut? Tu esti sanatos?

Ziceam de oftica in general, ca sa ai si tu idee. Hai ca m-ai facut sa rad. Ca sa te simti si tu bine "domnule" eu am incheiat discutia ca deja m-am plictisit, nu mai raspund la alte replici. Adios!

| Andrei07565486 a răspuns (pentru IMC90):

E o idee buna, dar de asemenea de la 60 de ani sa nu mai ai voie sa conduci, persoanele de categoria a 3, is o categorie destul de mare:

| IMC90 a răspuns (pentru Andrei07565486):

Nici chiar 60 de ani, populatia este activa inca si la 63 de ani. De pe la 65 de ani se iese la pensie, poate de atunci...
BTW : examenul pentru obtinerea permisului de conducere nu se poate sustine pana cand nu ai implinit 18 ani, indiferent cand ai facut scoala (scoala o poti face incepand de la 17 ani si 10 luni)

| sufletsel explică:

Legea s -a enuntat mai trebui doar aprobata asta ma interesa daca s-a aprobat sau nu, si sa stiti ca daca unu e prost si merge repede nu inseamna ca toti sunt la fel!

| Andrei07565486 a răspuns:

Se poate lua permisul de la 17 ani, dar poti conduce masina doar cand ai inplimit 18happy

| CherryLove a răspuns:

Eu am auzit discutandu-se sa se dea permisul la 20 de ani din cauza atator accidente. Multor adolescenti dupa ce iau permisul de conducere le este asigurat o masina puternica de marca auddi bmw etc..., ei fiind inca incepatori au mania vitezei si astfel este riscul tot mai mare de a se produce numeroase accidente pentru ca nu constientizeaza consecintele actiunilor lor nebunesti. Nici mie nu mi-ar conveni pentru ca si eu vreau sa dau de permis dar cand se da o lege tampita nu ai ce sa faci in legatura cu asta.

| xpiciu a răspuns:

Cat de cat adevarat cu viteza. SI eu am permisu de 1 an de zile acum cateva luni de zile era sa o patesc urat din cauza vitezei (era sa ma duc intr-o "rapa" prapastie cum vreti sa ii spuneti de vreo 10 m, masina statea in balans, a venit un prieten si m-a tras cu alta masina). Multumesc lui Dumenezeu ca nu s-a intamplat nimic. De atunci merg doar incet cu masina nu prea imi mai trebuie viteza, dupa mine orice patit este invatat. Aveti grija cei incepatori asa ziceam si eu "cum sa se intample mie " mare grija happy