Omul se uita pe geam si atat. Poate ca este pensionar si nu are alta ocupatie. De unde stii ca nu se uita si la altii sau altele, in timpul cand sunteti plecate?
Nu ai spus ce varsta au toti vecinii de peste drum. Poate e un tanar de varsta voastra care ar dori sa va cunoasca, dar poate e timid!
Ai dreptate să te alarmezi. Dar ca să ai mai multă credibilitate la poliție, ar trebui să faci o investigație gen Sherlok Holmes mai amănunțită referitor la acest individ.
E un vecin plictisit, probabil ratat. Pur si simplu se uita. Poate te place.
Asta nu inseamna ca e un violator, proxenet sau spargator de locuinte. Te cred ca te simti naspa, dar deocamdata e doar un ciudat care se uita dupa tine.
Altii fluiera si striga "propuneri" porcoase dupa orice fata.
Nu ai ce ii face, trebuie doar sa fii atenta la el (si la altii de genul), sa nu va intalniti la ore tarzii, in locuri nasoale.
Din pacate, grijile de genul asta fac parte din viata de fata/femeie.
OK, deci un dubios va urmareste din casa lui, proprietate personala. Nimic ilegal pana aici, imi pare rau sa ti-o spun...
Te urmărește pe tine și pe sor'ta pentru că sunteți fete tinere.
Puneți camere de supraveghere și luați-va câine
Nu mai iești niciodată singure, luați spray cu piper peste tot
Omul e dubios rau dar atât timp până nu comite fapte din păcate legea nu face nimic
Pune-l pe tatăl vostru sau alt băiat sa se holbez înapoi la el, sau iese la poarta de fiecare data când plecați și să se uite urât înapoi la el
Nu cred că îl interesează să fure ceva din casa, cat e pare mai ocupat de tine și sor'ta
Din pacate, chiar si cu un DSLR e destul de complicat sa faci o poza de la distanta in care sa se distinga o fata intr-o zona intunecata. Ti-ar trebui un trepied si un obiectiv foarte bun. Daca e o poza facuta cu telefonul in afara de faptul ca ii poti mari luminozitatea nu prea ai ce altceva sa ii faci.
Cancd se face poza, din aplicatia pentru poze trebuie marita luminozitatea la maxim pentru ca zonele intunecate sa fie mai vizibile. E bine sa se foloseasca si zoom-ul la maxim. Ar fi mai bun un aparat foto cu zoom optic.
Daca te urmareste cand pleci (intra in casa) daca te urmareste cand vi, s-a intors acasa la el.
Ori va fura, ori vrea sa nu-l incurcati cu ce face acolo la el acasa, sa nu fiti acolo.
Ca viol se intampla de mult daca are atatea verificari.
altceva nu are ce sa faca cu verificatul asta zilnic.
Nu ești absolut deloc paranoică
Bătrânul ăla este bolnav mintal obsedată aveti enorm de mare grijă poate sa va facă rău bolnavul ăla mergeți la poliție și spune-le tot ce se intămpla
Cumpărațil urgent.
https://www.emag.ro/......DXY420BBM/
Tipul va urmareste pe tine si pe sora ta, asta il intereseaza, este un pervers nenorocit asa am si eu un vecin de sta tot dupa perdea si urmareste pe toata lumea. Ar fi bine sa nu iesiti seara tarziu afara, decat ziua si daca se poate cu cineva sau sa va luati un Caine, spray cu piper orice in caz de orice sa va protejati de nenorociti si eu port mereu spray cu piper mai ales ca am avut probleme in trecut cu un fost iubit. Sper sa fie bine doamne ajuta.