| refrate a întrebat:

Buna TPU. Tocmai ce trec in clasa a 12-a si am realizat ca nu mi-a mai venit alocatia pe card (Banca Transilvania) de aproximativ 2 luni. Stiu ca in general se da alocatia pe ziua de 8 a fiecarei luni dar nici pana acum nu am primit-o. Singurul motiv la care pot sa ma gandesc este ca mi-am schimbat numarul de telefon la banca (dar nu prea cred ca are legutura deoarece alocatia se trmite prin IBAN). Stiti cumva ce as putea face?
PS: Tin sa precizez ca nu am ramas repetent sau ceva, pur si simplu a incetat de 2 luni sa mai vina

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai primit alocatia de stat pentru copii pana la terminarea anului scolar 2022-2023.
Cei de la agentia pentru plati si inspectie sociala nu aveau de unde sa stie ca tu vei continua liceul, de aceea nu trebuie sa vorbesti cu ei ci sa faci o noua cerere, asa cum ai facut cand ai implinit 18 ani.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui ce varsta ai.
Singurul motiv ar fi ca ai implinit 18 ani si atunci trebuie sa depui o noua cerere pentru alocatie, anexand adeverinta de la liceu ca esti elev in cl. a XII-a si solicitand si alocatia restanta.
Vei primi alocatia si pe lunile in care n-ai primit-o.

| refrate explică (pentru Ioandelasal):

Am 18 ani si am depus cererea si tot, problema e ca am primit alocatia pana in luna iulie si dupa august si luna asta nu am primit si chiar nu inteleg de ce. ma gandesc ca singura metoda ar fi sa ma duc sa vorbesc cu ei

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru refrate):

Ai primit pana la 18 ani, acum numai primesti nimic, cauta ti serviciu numai astepta pomeni de la stat

| Ioandelasal a răspuns (pentru refrate):

Ai primit alocatia de stat pentru copii pana la terminarea anului scolar 2022-2023.
Cei de la agentia pentru plati si inspectie sociala nu aveau de unde sa stie ca tu vei continua liceul, de aceea nu trebuie sa vorbesti cu ei ci sa faci o noua cerere, asa cum ai facut cand ai implinit 18 ani.