Cum pot fi angajati? Cu scoala sanitara/liceul de farmacie/facultatea de medicina-farmacie. Lectia e ca indiferent ce iti scrie pe cutie, iei si tu si te uiti la prospect, ca de aia medicamentul are prospect.
Probabil ca poti face si o plangere... dar totusi medicamentele au prostecte, medicul stabileste doza... adica la urma urmei farmacista da doar un sfat
Ideea e ca medicul a stabilit doza de 1/zi si a scris asta pe biletelul pe care tatal meu l-a dat farmacistei. Farmacista a scris mare si clar pe cutie 3/zi. Tatal meu a luat dupa cum scrie pe cutie, deoarece scrisul de pe bilet nu-l intelegea. Ulterior, eu am putut intelege pe biletul respectiv 1/zi - ea (farmacista) a scris gresit pe cutie
Si medicamentul are un prospect totusi...
farmacista nu are de unde sa stie conditia medicala a celor care cumpara medicamente. poate ea a scris doza maxima admisa pe cutie... cine stie.
la urma urmei farmacistele din ziua de azi sunt doar niste vanzatoare
Evident ca farmacista a fost neatenta la recomandarea din reteta sau e nepregatita. Masura care o iei o stabilesti tu. Eu cred ca sunt cazuri izolate ca daca se repeta cine trebuie tot si-o ia intr-o zi.De aceea e bine sa ne pazim singuri fundul si sa citim ce ni se da in scris in orice domeniu. Trebuia vazuta bine reteta si de tine sau tatal tau, zic fara sa pun o culpa pe voi.
Nu stiu daca poti face plangere, dar poti sa te duci acolo cu tatal tau si sa le ceri socoteala. Sau, daca eu numarul de telefon afisat undeva prin farmacie, poti suna si face acolo plangere, presupun.
fundata32332 întreabă: