| Andraxandra12345 a întrebat:

Bună TPU un băiat se laudă că a făcut dragoste cu mine și că sunt eu in niste poze dezbracată pe care le-a trimis la tot facebookul
Și iubitul meu crede că sunt eu le-a trimis pozele și lui și îl crede
Ce să fac
Lumea crede că sunt eu dar nu sunt eu
Mâine o să merg la politie ce pot rezolva în această situație
Îmi este rușine să mai ies din casă toată lumea mă arată cu degetul
O să facă politia ceva în privința asta?

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ai probe atunci poti sa-i faci plangere penala pentru hartuire si politia ar trebui sa inceapa urmarirea penala.
Dupa aceea si tu poti posta plangerea pe retelele sociale.

| darrio2007 a răspuns:

Ti se vede fața in poze? Daca nu, il poti da in judecata pentru calomnie. Dar daca te arata lumea cu degetul, e posibil sa fii tu. Oricum nu este legal ca le-a postat.

| Andraxandra12345 explică (pentru darrio2007):

Nu sunt eu nu nu am văzut și eu pozele de la o fata nu se vede față
Fata aia semăna cu mine la corp dar nu sunt eu .....eu din cauza lui am intrat în depresie pe chestia asta ...de 4 luni îmi tot face povesti dar am zis că tac ca nu e adevărat până ieri când mi-a arătat o prietenă mesajele cu el cum se laudă și niste poze cu o fata dezbracata dar nu sunt eu

| Salontanul a răspuns (pentru Andraxandra12345):

Fa plangere penala si nu te mai chinui. Si-o va lua de nu-i mai trebuie altceva.

| Simpatic a răspuns:

Ce ciudata e lumea, adica pe tine care nu ai facut nimic te arata cu degetul, iar pe fetele si iubitele lor care sunt prostituate cu acte in regula nu le arata nimeni cu degetul...ce lume ciudata.

| RAY a răspuns:

Ce frustrat retardat du-te și anunță politia

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Imi pare rau pentru situatia ta, dar... doar politia ar face ceva in acest caz.

Insa... lumea te arata cu degetul? Este doar o metafora sau chiar sunt doar cativa locatari pe acolo incat toata lumea sa te cunoasca?

| Mosotti a răspuns (pentru DoarBogdan):

Si chiar daca era ea, de ce sa o arate cu degetu? Si daca a facut dragoste si era dezbracata ce? N-a facut nimic rau.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Mosotti):

Pai da... eu nu am zis nimic altceva big grin

| Mosotti a răspuns:

Dar de ce sa te arate lumea cu degetul? Ca doar n-ai facut crime chiar daca ai fi facut dragoste cu baiatul ala si erai dezbracata! Nu e nici o rusine sa fi dezbracata daca faci dragoste la o adica, chiar daca erai tu.

Depinde de politisti daca pot face ceva sau nu, de cat interes isi dau.
Daca ala s-a anonimizat bine, n-are ce sa-i faca politia.

| Catrice a răspuns:

Tot n-ai mers la poliție?

| Lioana a răspuns:

Fa o plangere la politie si apoi mentioneaza asta in comentariile pozelor postate de el pe net.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai politia te poate ajuta.

| TheStrategist a răspuns:

Ar trebui să facă ceva în privința asta.