| Andreea093474 a întrebat:

Bună TPU! Voi ce părere aveți despre toată nebunia asta cu alegerile prezidențiale? Eu nu am ieșit la vot pentru ca nu am vârsta necesară(am 16 ani). Dar chiar și așa nu mi se pare ca ai pe cine vota de acolo, sincer. Mi se pare ca toți au unele defecte care ne ar putea afecta țara. Oricum nimic nu o să se schimbe ( în bine mă refer). Mă rog, am văzut ca pe primul loc este Georgescu, om pro Rusia, și am auzit ca daca el este la conducere nu mai poți să mergi în America deoarece el este cu Rusia. Eu cel puțin nu sunt de acord, am fost un an la facultate în America în clasa a 10 a și vreau la 18 ani să mă mut acolo să îmi încep cariera. Înainte să îmi spuneți ca și Trump e un om rău și jumătate, vreau să îmi spuneți dacă este adevărat ca dacă iese Georgescu președinte nu te mai poți duce în America. Mulțumesc!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este adevarat. Indiferent cine va fi noul presedinte se va putea calatori in SUA (ca America este mult mai mare si chiar sunt 2 Americi), nu de presedinte depinde posibilitatea de a calatori acolo.

| RAY a răspuns:

Acum poți merge? Iar propaganda PSD

| mODIN a răspuns:

Nu e adevarat

| darrio2007 a răspuns:

„am fost un an la facultate în America în clasa a 10 a"
Am inteles eu aiurea?
Ce gandesti tu este total gresit.