Am auzit oameni care sustine pe basescu ca daca pleaca e haos., asta la vista pensilor, ca e bine cu el din astea de oameni batrani.Io nu o sa votez sunt ii. diferent ca nu ma creste statul.
Eu sincer..as vota impotriva lui.Nu mi se pare asa de sincer si cred ca daca ar veni altu poate ar iesi ceva mai bun din tara asta.Asta e parerea mea.a ta?
Eu sincer as vota ca sa ramana in continuare presedinte,fiindca mi se pare cel mai destept,calculat si sufletist dintre toti,el nu a mintit cu nimic,salariile nu au scazut din cauza lui ci din cauza crizei,ganditi-va de unde sa dea el bani la lume daca nu ai de unde, in plus USL-ul nu se grabeste sa ne ajute pe noi romanii ci se grabesc sa-si umple buzunarele cu bani,ca sunt "flamanzi" de nu mai pot,iar in spatele lui Antonescu(fata de betiv) si Ponta(ministrul copy-paste) se afla o intreaga mafie,printre care si "cucuveaua" de Iliescu din a carei vina au murit foarte multi oameni, dar romanii nu vad asta, ei cand sa gandesc ca Basescu nu va mai fi presedinte va fi rai si vor primi bani, dar lume nu sunt bani, ei nu vor face decat sa "fure" si asa iar romanii vor plange, dar va fi prea tarziu...
Aş vota DA pentru că nu sunt atât de cretin încât să mă mai las prostit a nu ştiu câta oară de promisiunile şi declaraţiile sale. Acum el vrea să pară din nou un nevinovat cinstit, dar tot ceea ce reuşeşte este de a se face de rahat prin orice declaraţie. Toţi lingăii lui aduc tot felul de motive aberante pentru care îl mai susţin încă pe băsescu, în speranţa că vor mai prosti câţiva oameni care nu prea îşi folosesc creierul şi care nu prea au ţinere de minte prea bună.
Toţi vin şi latră, că dacă va pica băsescu, vin neocomuniştii. Dar totuşi nu-şi dau seama că dacă pică acum băsescu în toamnă sunt alegeri prezidenţiale când pot ei să voteze pe cine vrea muşchiul lor ăla important. În plus, dacă aş ştii că într-adevăr sunt neocomunişti cei din USL aş fi primul care le-ar face campanie şi care ar vrea să-i vadă cât mai mult la conducerea ţării, pentru că m-am săturat de sistemul ăsta capitalist care ne aduce în ţară tot felul mafioţi străni, care face din oamenii de rând români, la rândul lor mafioţi, care separă prea mult o clasă socială de alta. Dar ce să vezi, USL-ul nu e o alianţă neocomunistă, e la fel de democratică şi capitalistă ca şi celelalte partide. Dar pentru ligăii băsişti evident că oricine vine în locul mântuitorului lor băsescu, nu este bun.
Aş vota da, pentru a scăpa de un om care 8 ani de zile n-a făcut altceva decât să umilească pe cine a vrut. Putea fi şi cel mai bun preşedinte din istorie, eu oricum nu-l mai voiam din clipa în care a început să-l jignească pe Regele Mihai.
Aş vota da, pentru că e cel mai jalnic şi mai jegos om pe care l-am văzut vreodată, şi am văzut mulţi oameni jegoşi(ca şi caracter). El e acum îngrijorat de încălcări de legi şi de stăpânirea justiţiei, dar până acum justiţia cum de nu a avut nici măcar un dosar prin care să tragă la răspundere vreun membru pdl? Cum dracu' numai Vântu, Năstase şi toţi care-l enervau pe băse aveau nu ştiu câte dosare şi Udrea, Blejnar şi chiar şi băsescu însuşi, erau curaţi ca lacrima? Lovituri de stat, dacă asta cu înlocuirea cuiva care face din 80 de oameni 160, la o distanţă de 2 ani după acest eveniment, poate fi considerată o lovitură de stat, atunci înseamnă că prostia şi pupatul în cur au ajuns la paroxism.
Mereu în campanii electorale, băsescu se reevaluează, şi mereu regretă. Acum regretă că l-a jignit pe Rege, că a anunţat tăierile de pensii şi salarii, că nu ştiu ce. Şi asta-l face un om de nimic, un zero, un nimeni, un penibil. Lucrurile astea dacă nu le-a regretat la momentul respectiv, le poate regreta când va fi căpitan la Rahova, nu în campania asta, că nu mai prosteşte pe nimeni care mai posedă ceva creier şi care-şi aduce aminte ce a făcut ăsta în ultimii ani de zile.
Câtă ură, câtă disperare şi cât dezastru a făcut băsescu în ţara asta, îl poate concura pe nea Nelu, doar că nea Nelu nu i-a adus pe oameni la stadiul de a se duşmăni cu oricine pentru orice.
Şi în fine, aş mai vota da, pentru a avea şi ţara asta posibilitatea să mai aibă un partid de stânga la conducere, pentru că m-am săturat să ia doar liberalii deciziile pentru ţară şi să avantajeze doar o anumită clasă socială.
Lasati ba politica, mai bine apucativa de munca nu va mai ganditi care iese ca sa luati si voi o bucatica, poate prindeti un loc in partid.
Votul teoretic este secret.
Să căutăm însă în dicționare și enciclopedii ce înseamnă „ lovitură de stat "
http://ro.wikipedia.org/wiki/Lovitur%C4%83_de_stat
Lovitură de stat (din franceză coup d'État) sau puci (din germană Putsch) se numește o răsturnare bruscă și neconstituționată a puterii legitime a unui stat, impusă prin surpriză de o minoritate, de obicei militară, folosind forța. Se deosebește de revoluție prin aceea că la revoluție există o participare masivă a populației.
O trecere a unei Armate de partea unei revoluții se numește lovitură de stat militară sau puci, pentru că se face împotriva guvernului și a puterii existente și în folosul unei puteri noi, revoluționare. [1]
O formă a loviturii de stat este "lovitura de palat", care se realizează departe de ochii și urechile multimii, aparține de regulă unei facțiuni aflate la putere, un partid sau o "tabără" politică, apropiată grupului conducător, uneori chiar din cadrul grupului, și se bazează pe relațiile și influența unor comandanți ai armatei sau serviciilor secrete câștigați de grupul complotist.
http://www.dcnews.ro/......-termenul/
Liderii PDL, în frunte cu Vasile Blaga, au spus răspicat de la tribuna Parlamentului că acţiunile USL conduc la o lovitură de stat. Dacă privim însă spre definiţia acestei acţiuni constatăm că lovitura de stat este o acţiune a unei minorităţi, care vrea să doboare ordinea existentă. PDL acuză Parlamentul, cel mai înalt for de conducere al statului, că vrea să schimbe ordinea existentă, dacă analizăm definiţia.
"Lovitură de stat se numește o răsturnare bruscă și neconstituționată a puterii legitime a unui stat, impusă prin surpriză de o minoritate, de obicei militară, folosind forța. Se deosebește de revoluție prin aceea că la revoluție există o participare masivă a populației", se arată în definiţia loviturii de stat.
Dacă analizăm deifiniţia constatăm că acţiunile de astăzi sunt făcute de o majoritate parlamentară, iar Parlamentul reprezintă puterea legitimă într-un stat.
"Se repetă acelaşi clişeu zi de zi – confiscarea instituţiilor statului. Practic este vorba de o lovitură de stat", a afirmat Blaga.
USL vrea să îi schimbe din funcţie pe Avocatul Poporului, preşedinţii celor două Camere, Roberta Anastase şi Vasile Blaga, dar şi trei judecători de la Curtea Constituţională.
Să gândim puțin cu mai mulți neuroni și nu numai cu neuronul idiotizat și portocaliu.
În 2009 alegerile au fost câștigate în condiții discutabile de portocalii.
Suporterii lui Mircea Geonă, au arătat, cu probe concrete, că diverși președinți de secții de votare au falsificat procesele verbale trecând voturile multe de la Geoană la Băsescu, și invers... deci că au fost falsificate multe procese verbale.
S-a pus problema voturilor fraudate de la Paris, unde era ambasador T. Baconsky.
Diferența „oficială" de voturi între cei 2 a fost de câteva zeci de mii.
Acele contestații ale PSD-ului, nu au fost luate în seamă, iar Băsescu a fost declarat „ câștigător".
Corect ar fi fost să se fi făcut verificările necesare.
Să revin la 2009.
Portocalii lui Blaga au numit președinții secțiilor de votare, inclusiv pe cei care au falsificat procesele verbale.
Fostul ambasador de la Paris, T. Baconschi, drept „mulțumire", a fost pus ministru de externe.
Să revin la 2009.
Eu nu îl mai voiam președinte pe Băsescu nici în 2009.
Eu mergeam la vot în intervalul orar 19, 20-20, 30.
Mă uitam la televizor și pe la ora 16 și ceva „ o voce exterioară mie", mi se transmitea un mesaj ne-verbal, nu pot preciza cum și de unde, care mă trimitea la vot și mă punea să votez Băsescu.
Prima reacție a fost să mă întreb în gând „ cum să merg și să votez cu gunoiul -- cu Băsescu --. Am primit răspunsul „ nu vezi ce prost este Geoană ". Am răspuns tot în gând, „că orice adversar a lui Băsescu trebuie votat, numai să nu iasă din nou președinte nemernicul de Băsescu", „că Geoană este un fel de cârpă, am văzut și eu, dar că ori nu merg la vot, ori merg și votez, Geoană ".
După asta am primit din nou mesajul ne-verbal, de a merge la vot și să votez Băsescu.
După care mi-am zis în gând că este prea mult.
M-am ras, m-am îmbrăcat frumos și m-am dus să votez.
În drum spre secția de vot mi-am amintit de acele mesaje non verbale, că eram singur în cameră și nu îmi vorbea nimeni și am căutat să îmi explic proveniența lor.
Primul răspuns, pe care mi l-am dat, a fost că am ațipit în fața televizorului și că a fost un fel de vis tâmpit.
După ce a pierdut Geoană, s-a vorbit și despre atacuri energetice și despre multe.
Poate acele mesaje non verbale, din ziua votului, nu aparțineau, de un vis tâmpit, ci de altceva!
Băsescu a spus că nu sunt bani și că se taie de la... și Boc vorbea de investiții.
Investiții utile ar fi fost blocuri locuințe sociale, microhidrocentrale, lucrări de regularizare cursuri de ape, și lacuri artificiale, ca să ai apă să irigi în timp de secetă.
Investițiile guvernelor Băsescu -Boc și Băsescu-MRU, nu au fost investiții necesare, ci furt din „ Banul public".
Știu ce am de votat la referendum, dacă voi ajunge, să merg să votez.
AT întreabă: