| Madalina_7770 a întrebat:

Buna TPU vreau si eu sa stiu pentru carnet de motor la ce varsta poti sa il dai si ce trebuie sa stii? Multumesc:X

5 răspunsuri:
| ransome a răspuns:

Daca vrei sa dai de A trebuie sa ai 18 ani, si sa inveti legislatiabig grin cred ca pentru A1(scutere pana in 125cc parca) poti da la 16 ani

| daddy_3868 a răspuns:

Pana in 125cc la 16 ani peste 125cc 18 ani trebuie sa stii legislatia se da examen la politie sala si oras. bafa

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde ce motor vrei. Pentru moped si motocicleta pana la 125 cmc de la 16 ani, pentru primul numai certificat de absolvire a cursurilor de legislatie rutiera si pentru motocicleta permis de subcategoria A1.
Pentru motocicleta mai mare iti trebuie permis de categoria A si varsta de 18 ani. Numai bine!

| sfeklasfekla a răspuns:

Daca vrei motor categoria A1 adica pana in 125 cm poti da de la 16 ani daca vrei peste 125cm adica A de la 18 ani uite aici un site exact ca drpciv(drpciv fiind siteul politiei unde faci chestionare si este exact ca la sala cand dai de permis) numai ca iti arata raspunsul corect sau gresit..Eu de aici am invata si am luat 3 categorii. Spor la invatat:D
http://e-drpciv.ro/