| necunu27 a întrebat:

Buna tuturor, am o intrebare, mi-a venit foaie acasa ca mi s-a spuspendat dreptul de conduce pe 150 de zile, mai pot da testul pentru a reduce din perioada?

7 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Din câte știu se poate dacă nu este specificat contrariul în decizia de suspendare. Cam multe zile totuși. Te-au prins beat?

| necunu27 explică (pentru siriusblack98):

Nu ....Doar nu am oprit la semnalele lor acustice si mi au dat prima data 90 de zile si acum 150... este cam mult zic si eu

| necunu27 explică (pentru necunu27):

Am avut si un proces lung cu tribunalul

| siriusblack98 a răspuns (pentru necunu27):

Am o rudă care a pățit exact același lucru. I-a dat în judecată ( scuza lui că nu a știut că pe el vor să-l oprească ) și a câștigat. Pentru că în mod logic omul și-a continuat drumul neștiind că dintre 500 de mașini câte erau pe șosea, îl voiau pe el rolling on the floor

| necunu27 explică (pentru siriusblack98):

Eu am pierdut procesul cu politia si 150 de zile nu am dreptul sa conduc raman pieton 5 luni?

| necunu27 explică (pentru necunu27):

Si plus de asta am pierdut si locul de munca

| siriusblack98 a răspuns (pentru necunu27):

Ok, deci i-ai dat în judecată. Dacă în decizia de la MAI nu este specificat "fără drept de susținere al examenului pentru redobândire"
atunci poți să-l dai. Treaba stă în felul următor, dacă ai peste 1 an de când ai luat carnetul, îți scade 3 luni din pedeapsă din ce știu cu examenul promovat. Asta cu locul de muncă este extrem de nasol sad