Nu deschide usa din niciun motiv! In cazul in care aceiasi indivizi repeta "figura", suna la 112, expune situatia si cere ajutor.
Eu te sfătuiesc să nu reacționezi. Cum adică să îi întrebi ce vor? Până îi întrebi, au și intrat (asta în cazul în care nu ai un lanț de siguranță pe ușă care n-aș zice că te protekează de prea multe...). Nu cred că ai fi destul de puternică să poți închide repede ușa și să o poți încuia înainte ca ei să intre în garsonieră. Nici eu nu deschid ușa nimănui, poate fi și președintele sau mama, dacă mai înainte nu m-a sunat că vine, eu nu-i deschid. Eu am norocul că am interfon, dar vecinii lasă pe oricine să intre deci cam tot acolo sunt ca și tine. Am avut parte de surprize ca tine, și nu odată, chiar ieri a fost un caz mai rău. M-am mutat abia de șapte luni. Chiar și vecinii vin... Îți sfătuiesc să te duci la administratorul blocului. Datoria lui ar trebui să fie să facă ceva în privința asta. Iar datoria ta e să-l anunți. Și dacă ți-e frică să nu-ți spargă ușa, mai bine ți-o schimbi cu una care are mai multe zăvoare sus, jos și lateral (nu știu exact dacă se numește zăvor, o bară mai groasă practic care intră în tocul ușii în momentul încuierii și nu lasă să se poată deschide). Sau o ușă cu două găuri de cheie. Îți poți alege și o ușă din material mai rezistent.
Nu ziceam sa le deschid usa ma refeream sa vorbesc cu ei din spatele usii dar stiu ca si asa e aiurea... De schimbat usa nu pot ca nu e casa mea personala stau cu chirie nu pot face modificari atat de importante plus ca schimbatul usii presupune niste costuri semnificative, zapaceala, nebunie dar oricum varianta cu usa pica...
A, scuze, nu știam că la tine se aude prin ușă La mine nu.