| Bogdan717171 a întrebat:

Bună tuturor, am o urgență.
Eu am 22 de ani și stau cu bunica mea și 2 unchi, și mai am alt unchi care stă în altă casă și e bețiv și de 20 de ani vine aici la bunica mea și o amenință, urlă și aruncă tot ce prinde și strică, se bate cu ceilalți 2 unchi cu ce prinde, bâte, cuțite, și eu și bunica mea murim de frică, eu am atacuri de panică de continuu.
ÎNTREBAREA MEA ESTE: dacă sunt poliția o să îl ea și o să îl ducă departe de noi, să îl aresteze și să îl bage într-un spital de nebuni sau chiar și în închisoare? Nu știm cum să scăpăm de el e o situație foarte grea…. Bunica zice că poliția vine îl ea și îi dă drumul dacă sunăm chiar dacă nu am sunat niciodată, voi ce ziceți o să îl ea șă nu se mai întoarcă?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Faceti toti plangeri penale pentru violare de domiciliu, amenintare, lovire si distrugere si poate se vor lua masuri impotriva lui.
Politia nu poate face ce vrei tu, nu are asemenea drepturi, doar o instanta de judecata il poate condamna si trimite la inchisoare, in urma unui proces penal.

| Violleta2022 a răspuns:

Muta-te la parintii tai!

| asuari a răspuns:

In cazul infracțiunilor de violențe în familie acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a victimelor. Tu, bunica ta și cei 2 unchi trebuie să vă duceți frumos la poliție și să depuneți plângeri. Unchiul care bea riscă chiar și închisoare. Fugi băiete și muncește, fugi de asemenea împrejurări toxice. Ai 22 de ani. Trăiește fericit, fără griji!

| Kufu95 a răspuns:

Dacă te iei după bunica, s-ar putea să nu rezolve nimic, niciodată. Sună la poliție şi vezi ce se va rezolva.