| Ninz a întrebat:

Buna tuturor. Am o vecina foarte enervanta care aproape in fiecare dupa masa cand vin de la scoala gasesc hartii mototolite, servetele mototolite aruncare in fata usii. Intr-o sambata am prins-o ca am urmarit-o pe vizor. Am deschis usa si i-am bagat mortii in casa. Asta intamplandu-se acum 1 luna. De atunci 2-3 zile nu a mai facut gesturi. Apoi iar s-a reapucat, azi am gasit aruncat 2 bucati de ziar mototolit. Foarte enervata, am luat cu lac de unghii rosu am urcat la etaj la usa ei si i-am mazgalit usa cu lac de unghii. Crede-ti ca daca ma banuieste pe mine si cheama politia poate sa-mi faca ceva? eu bineinteles ca nu recunosc.

Răspuns Câştigător
| Skywalker16 a răspuns:

laughing)))Mda pai daca nu are martori nu cred ca ar avea ce sa iti faca si plus ca daca sa zicem prin absurd ca te-ar acuza pe tine iar politia ar crede asta ti-ar putea da cel mult o amenda pentru vandalism.

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fara martori nu are ce sa-ti faca, doar ca nu este frumos. Intre vecini ar trebui sa fie relatii bune. Ar trebui sa ai o discutie cu vecina.

| JohnnyBi a răspuns:

"credeti".
normal ca are ce sa iti faca. ii zice distrugere, este prevazuta de codul penal si se face la plangere prealabila. in schimb, tu poti sa depui plangere pentru tulburarea folosirii locuintei.

in concluzie, politia nu va baga in seama (ca oja se curata si nu raman urme sa fie distrugere, tu poti face curat deci nu e tulburare, martori nu aveti, dovezi nu prea)