Nu-ti fa probleme, copilul a supt lapte suficient de mult pana acum si il poti intarca, ca-i vremea. Va plange probabil cateva zile dar va fi ok, cu bunica.
Probabil ca poti vorbi la tine la servici sa lucrezi numai program redus, sau numai de zi fiindca multe firme sunt intelegatoare.
Nu stiu ce prevede legea cu orele de lucru, doar am facut completari cu privire la copil, alaptare si cum il poti intarca, fiindca dupa 1 an este recomandat chiar si de medici sa opresti alatatul, fiindca copilul deja manaca sanatos, mancarica.
Nu este nicio lege în privința asta. Dacă păstrezi locul de muncă actual, nu ai decât să te conformezi programului. Se va obișnui cu bunica în câteva nopți în care va sta cu ea.
Câți mii de euro câștigați lunar de privați copilul de sursa de hrană primordială, laptele matern, de iubirea maternă? Oare atât de mare este foamea de bani, avere, încât în aceste timpuri grele hotărâți că trebuie să înțărcați copilul, să îl abandonat bunicii și să vă vedeți de serviciu? Căci, da este abandonare, cât timp lucrați 12 ore, nopți. Oare v-ați gândit la sănătatea viitoare a copilului, traumelor pe care le are? Dacă știați că nu vreți să stați 24 de luni acasă, trebuia de la 6 luni să îl înțărcați, să se obișnuiască cu bunica etc.
Rușine că sunteți mamă, nu numai dumneavoastră, ci toate cele care faceți copii apoi îi lăsați în plata Domnului!
Daca oamenii ar avea venituri decente nu ar fi nevoiti sa renunte la concediul de crestere al copilului. Nu toata lumea isi permite sa stea acasa 2 ani de zile. Eu zic sa nu mai fii asa tare in gura, din moment ce esti barbat. Mars si ia-ti 2-3 job-uri daca vrei ca femeia sa stea 2 ani acasa cu copilul.
Serios? Când oamenii aveau câte 4-6, chiar 8 copii, nu existau alocații, sprijinul statului, cum puteau să se descurce oamenii? Când totul se producea în casă cum era? Și, din acea perioadă au ieșit oameni mari, învățați, revoluționari, chiar!
Acum, gata nu mai poți îngriji un copil, fuga la muncă, stai cu mâna întinsă după ajutorul statului etc.
NU, nu mai se știe a se trăi modest, nu se mai știe a se face un caiet de venituri și cheltuieli familiale.
Sunt familii modeste cu mulți copii și uite că se descurcă, cu puțin ajutor de la stat, și alte venituri.