| BroascaCuElice a întrebat:

Bună!
Vecinii mei și-au cumpărat 3 caini din rasa ciobănesc corb, toate bune și frumoase până acum 2 zile când au hotărât să-i lase liberi prin curte în timpul nopții, ceea ce a dus la un lătrat continuu insuportabil, efectiv de atunci am dormit maxim 2-3 ore în timpul nopții.
Câinii dorm toată ziua și latră toată noaptea.
Țin să precizez faptul că până acum 2 zile îi închideau noaptea, am încercat să am o discuție cu privire la acest aspect însă nu îi interesează.
Se poate lua vreo măsură legală cu privire la asta?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti sa reclami la politie atunci cand latra noaptea, mai ales in timpul orelor de odihna (22, 00 - 8, 00).

| Simpatic a răspuns:

Reclamatie la politie, si stapanii vor fi amendati! Chiar merita acesti nemernici asa ceva!

| romeo78 a răspuns:

Există poliția animalelor.
Sunați acolo. Faceți reclamație și la poliție.
Iar, dacă nu se rezolvă cu reclamațiile, mergeți în instanță.
Din păcate, în România mai ales, unii concetățeni confundă proprietatea personală cu dreptul de a face ce vor ei, chiar dacă deranjează vecinii. Nu îi interesează, deoarece știu că în afară de amenzi nu pățesc altceva.

| DaniTDCI a răspuns:

Anunta politia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mă miră e faptul că acești proprietari ai câinilor pot dormi noaptea în ciuda lătratului de câine pe care presupun că și ei îl aud...

| BroascaCuElice explică (pentru anonim_4396):

Sincer, asta ma intrebam si eu. Nu stiu cum dorm, daca dorm sau probabil dorm in timpul zilei pentru ca momentan nu merg la munca. Cert e ca noaptea trecuta au inchis cainii, pe unu bagandu-l in casa, le-a facut o simfonie de toata frumusetea.

| GabrielGL a răspuns:

Cum au spus si colegii plangere la politie o data de doua ori de cate e nevoie faceti video cu ora cand se intampla dupa plangeri si plangeri cred ca va trebui sa consultati un avocat daca nu se potoleste dar incepeti cu plangeri si plangeri si daca nu se potolesc un avocat ...plus nu uitati dovezi si dovezi video asa in instatnta e ceva ok...