Multi ar vrea sa ii omoare, stai linistit. Si e normal, cind ii vezi ce fac, ca totul se duce de ripa in tara asta din cauza lor. Cine stie, poate cineva cindva o va face si pe asta - va asasina pe vreunul dintre ei.
Cit o mai ducem prost? Atita timp cit stam cuminti in banca noastra, atita timp cit cei ce pot cu adevarat sa faca ceva pentru tara asta nu se implica serios in a misca lucrurile. Vorba aia: "Ca raul sa triumfe in lume e suficient ca oamenii de bine sa nu faca nimic".
La modul cel mai serios cu putinţă îţi spun că Băsescu e orice dar prost sigur nu e!
Tu de ce crezi că au plecat românii în alte ţări? Asta e... fie că ne place sau nu trebuie să suportăm până reuşim să plecam din ţara asta oricum românia nu mai e ce a fost odată
Nu iti face sperante ca prost o sa o mai ducem mult timp... din ce in ce mai prost
Stiu! Nustiu cat o sa mai tina dar trebuie sa scapam de basescu.Cnva tr sa scape lumea de el cu tot ca o sa stea la inchisoare nu stiu cat si pe boc dar merita!
Buna, sincer nu stiu exact, insa am vorbit cu o persoana care un fel de viziuni. Stiu ca suna ciudat, dar omul e intreg la cap si a mai avut si alte viziuni care el spune ca s-au implinit. Din cate mi-a spus el prin ianuarie 2012, undeva pe acolo o sa aiba loc o revolutie in Romania, iar noi vom scapa in sfarsit de acesti incompetenti.
FreddieM întreabă: