anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Vreau sa stiu daca e ilegal sa faci un concurs pe net unde sa ceri bani pentru ca lumea sa se poata inscrie(1 euro de exemplu),un procentaj din bani va fi destinat persoanei castigatoare un procentaj unei case de copii neajutorati, iar un procentaj pentru persoana care organizeaza concursul.
e ceva ilegal in treaba asta?
Vreau doar sa-mi raspundeti la intrebare, fara alte opinii
. Mersi

Răspuns Câştigător
| drhotzu a răspuns:

Pai nu este nimic ilegal... ideea este ca in mod normal ar trebui sa te inregistrezi la registru comertului ca ong, sau ca o companie, si sa platesti impozite la ce iti ramane tie, si ma rog este o procedura un pic mai complicata, mai ales daca te incadrezi la jocuri de noroc! dar poti sa mergi si asa, fara o forma legala, nu o sa se sesizeze nimeni!

| princess a răspuns (pentru drhotzu):

Ahh mersi mult de tot!

| drhotzu a răspuns (pentru princess):

Sa ne intelegem: eu nu iti recomand sa faci asa ceva fara formele necesare...winking

Dar oricum daca nu vor fi mari castiguri nu am de ce sa declar nimic...stiu ca este o suma care daca o depasesti trebuie sa o declari ca sa iti ia statu partea lor...

Nu aia este la "jocurile de noroc" ce depaseste 600 ron se impoziteaza...

13 răspunsuri:
| drhotzu a răspuns:

Dar intrebarea mea este: cum o sa incasezi banii?

Inainte de a se inscrie vor trebui sa plateasca prin pay pal (sau ma rog, fiecare cum doreste)

Aha... inteleg. acum stii care este ideea? ca nimeni nu se baga peste "donatii", si nimeni nu le verifica.

Cum adica? Adica ar putea crede ca nu voi face donatia respectiva si raman eu cu bani? Da stiu ..de aceea m-am gandit ca persoana care va castiga sa aleaga el/ea unde sa ii donez, si asa vor avea siguranta ca nu ii pastrez pentru mine.

Nici asta nu este o siguranta, pentru ca eu iti dau bani tie ca sa ii donezi la veta de la colt. dar eu nu stiu cine esti tu si daca tu dupa ce eu iti dau banii tu ii dai mai departe. intelegi? de asta iti spun ca o sa iti fie foarte greu sa faci ceva... mai ales pe internet sad

Aa da...dar oricum o sa ma mai interesez, ca sa fiu sigura ca donatiile vor ajunge unde trebuie, pentru ca nici eu nu vreau ca acesti bani sa ajunga pe mana cui nu trebuie, vreau sa se foloseasca in interesul copiilor.Mersi pentru informatiile tale.

| GabiCh93 a răspuns:

Castiga 10$ din inregistrare http://EarnPerRef.com/? invcod=94779.Mai multe detalii pe link

| Wooo a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=1_Uzb1h1l3g

LINK MAGIC >>> http://www.vivasms.ro/h/5f48a30a95

Alatura-te celei mai cool comunitati si primesti promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil!
In plus, castigi bani. Pentru fiecare SMS pe care il primesti de la vivaSMS esti platit. Vrei mai mult? Recomanzi prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei.
In acelasi timp si companiile sunt incantate sa trimita oferte care ti se potrivesc perfect si sunt pe gustul tau.
Sa nu uiti totusi de investitii profitabile >>>
https://uinvest.com.ua/? amigosid=32587

| dannyjoker7 a răspuns:

E legal