| D1ablo_4132 a întrebat:

Acum 2 ani de zile parinti mei au decis sa rteaca casa pe numele meu si pentru a face asta a trebuie sa intabulam casa. Am avut ceva probleme cu titlul de propietate al pamantului pe care se afla casa dar acum 1 an am rezolvat aceasta problema si inginerul de la firma care se ocupa de intabulare tot ne amana din saptamana in saptamana si ne spune ca nu este gata intabularea. Ce as putea sa fac ca sa verific daca acest iginer isi face treaba sau daca ma duce cu zaharelul?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Discuta cu el si vezi din ce cauza te amana, daca nu are dificultati la intabulare. Daca nu are un motiv serios si obiectiv spune-i ca daca nu rezolva repede problema(in maximum o saptamana) o sa-l reclami la seful sau, la Protectia consumatorului si la Autoritatea Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. De asemenea ca o sa apelezi la alta persoana pentru intabulare si n-o sa-l mai platesti iar daca l-ai platit in avans o sa-i ceri banii inapoi si daune. Succes si numai bine!

2 răspunsuri:
| tvictory68 a răspuns:

Du-te la biroul sau, daca vrei te poti duce la altul sa te interesezi cat dureaza actele si poti pe urma sa le iei de la primul si rezolvi problema. Ai inteles?

| D1ablo_4132 explică:

Problema este ca eu i-am dat bani si nu mi-a dat chitanta si pana acu nu mai dat nici un motiv pentru care intabularea dureaza atata, el mi-a zis ca a depus dosaru dar nu primeste nici un raspuns