| Dominic1997 a întrebat:

Buna ziua, acum 6 zile sotia a plecat la matusa ei in urma unor discutii (am prins-o ca vorbea prin mesaje cu cineva si nu numai). Ea pana acum a mai fost in vizita la matusa ei, odata a stat si o luna. Acum dupa 6 zile imi da mesaj si ma intreaba ce sa facem cu copilul(copilul are 1 an) ca vrea sa il de a la casa de copii si sa semnez ceea ce nici nu vreau si ca ea nu sta cu el acolo in conditiile alea (la matusa ei) si etc. Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este ca refuza sa mi l dea mie, il tine si acolo la matusa ei, ba vrea sa il de a la casa de copii dar mie in niciun caz nu vrea sa mi l dea. Daca as sesiza protectia copilului si le arat si mesajele, cum imi spunea ca vrea sa il abandoneze, sa il de a la casa de copii si etc, am vreo sansa sa il recuperez? mentionez ca vreau sa il iau eu, sa il cresc eu.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ai dovezi fata de cele afirmate aici atunci poti solicita instantei de judecata (judecatoria de la domiciliul tau) stabilirea domiciliului minorului la tine si obligarea sotiei la cheltuieli de intretinere pentru minor.

| darrio2007 a răspuns:

Cu dovezi se rezolva daca o dai in judecata. Oricum nu il poate da la casa de copii fara acordul tau.
Zic sa suni la Protectia Copilului.

| eliancodrut a răspuns:

In nici un caz nu poate sa-l dea la casa copilului daca tu nu esti de acord. In rest, ce a zis Ioandelasal.