Tu nu mi-ai citit al doilea raspuns? Ti-am spus foarte clar unde trebuie sa faci cererea si cum o poti face.
Solicita in scris restituirea sumei platite si, daca nu rezolvi asa, poti sa-i actionezi in judecata.
Cum pot face asta? Unde trebuie sa ma adresex pentru solicita asta? Cum trebuie sa procedez si cat timp va dura? Multumesc.
Fa o cererere de restituire a sumei catre firma unde ai platit-o si da-le un termen de cca 15-20 zile pentru restituire. Cererea o faci in doua exemplare si poti depui un exemplar personal sau o trimiti prin posta, recomandata cu confirmare de primire si un exemplar iti ramane. In cerere spui ca te vei adresa instantei de judecata daca nu-ti restituie suma in termenul aratat.
Daca nu-ti restituie suma faci o cerere catre judecatoria de la sediul firmei.
Ok, fac cerere, dar unde? Nu trebuie facuta undeva anume? Si unde o depun? O pot scrie oriunde si apoi sa le-o trimit prin posta? Nu a mai fost nevoie de astfel de masuri pana acum si de aceea nu stiu.
Partea asta nu e intocmai asa edificatoare "poti depui un exemplar personal" - unde?
Deci fac o cerere in doua exemplare cu acel continut si le-o trimit prin posta.Asa procedez?
Partea asta nu e intocmai asa edificatoare "poti depui un exemplar personal" - unde? Deci fac o cerere in doua exemplare cu acel continut si le-o trimit prin posta.Asa procedez?
La sediul firmei la care ai platit banii. Si depui personal sau trimiti prin posta un singur exemplar, al doilea il pastrezi ca o dovada ca ai incercat rezolvarea, daca vei fi nevoit sa-i dai in judecata.
Tu nu mi-ai citit al doilea raspuns? Ti-am spus foarte clar unde trebuie sa faci cererea si cum o poti face.