| Anxxx a întrebat:

Buna ziua! Acum aproape 2 sapt am lovit o femeie pe trecere, dar nu grav, cred ca a avut a julitura sau maxim s-a invinetit. Eu am oprit masina pe troutuar si am cautat o dar doamna respectiva a disparut. M am speriat, am crezut ca daca a plecat (cu toate ca ii facusem semn din masina sa ramana pe loc ) nu se va intampla nimic si am plecat. Tocmai acum m-a sunat de la pilitie ca luni sa ma duc la sectie. Nu stiu ce sa fac. Nu am problema sa mi se ia permisul pentru o perioada te timp, dar imi e teama sa nu mi faca dosar penal sau ceva in genul acesta. Sunt incepatoare si nu sunt din Bucuresti( acolo unde s-a intamplat). Conduceam cu gps ul. M am uitat la trecere si nu se vedea nimeni, mi am aruncat ochii in gps sa vad in ce directie sa o iau si cand am pus privirea iar in fata a aparut. Nu aveam viteza tocmai fiind ca nu stiam pe unde trebuue sa o iau. Daca imi aduc bine aminte cred ca mergeam cu viteza intai. Va rog, am nevoie de un sfat/indrumare. Multumesc!

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vei merge la politie si vei afla de ce esti invinuita, daca tu nu stii noi n-avem de unde sti nici atat.
Ar fi bine sa mergi cu un avocat.

Răspuns utilizator avertizat