| Georgeta1324 a întrebat:

Acum doi ani sotul meu a avut un accident de munca in Italia.Lucra la padure si a cazut de pe un camion cu lemne de la 5 metri.Lucra la acel patron de aprox. 5 ani,la negru. In urma caderii si-a pierdut cunostinta pentru putin timp.A fost dus cu elicopterul la spital Si in urma cazaturii a avut mana dreapta fracturata(unde i s-a pus placuta), dubla fractura de bazin si doua fracturi la cap. A fost imobilizat la pat timp de trei luni. Dupa evaluarile medicale i s-a dat un grad de 0, 15. s-a tinut un proces, unde i s-a spus ca va primi 12 mii de euro.In timpul procesului patronul a trecut toate bunurile pe numele familiei sale.Iar acum, refuza sa plateasca, iar el si acum are dureri foarte mari si se descurca greu. Ce ar fi de facut in acest caz? Va multumesc!

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca are hotarare judecatoreasca, prin care patronul a fost obligat la acea suma atunci s-o puna in executare silita.
Nu stiu legislatia italiana in materie dar cred ca este asemanatoare cu a noastra. Si se poate solicita in justitie anularea instrainarii bunurilor catre familie. Ar fi bine sa va adresati unui avocat italian, acesta v-ar putea sfatui ce puteti face exact.