anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am apelat la serviciile d-nei Riccio Daniela care este presedinta Asociatiei Europene a Drepturilor Omului, pentru a ma ajuta intr-o problema destul de delicata.As dori daca stie cineva ceva despre aceasta doamna,daca pot sa am incredere in ea si daca intr-adevar a rezolvat cazuri, a ajutat oamenii cu probleme.S-ar putea sa ajungem chiar si la CEDO si probabil ca atunci vor fi si anumite cheltuieli(poate stiti cat ar costa un avocat sa te reprezinte la CEDO?) si as dori sa stiu daca putem sa ne lasam pe mana ei, sa avem incredere deplina in ea

2 răspunsuri:
| JustMeAndMyWorld a răspuns:

Sfatul meu este sa nu bagi in seama ceea ce ti se va spune pe diferite forumuri deoarece acest subiect nu este unul in care ii vei gasi solutia pe TPU, imi pare rau, dar asta e parerea mea...

| ethel a răspuns:

Nu cred ca ar mai avea relevanta raspunsul meu, dar stiu -din propria mea experienta-, ca oricine are tendinta de a se lauda ca ar fi cel mai bun in domeniul sau.

In anul 2005 o dna avocat ne-a luat, desigur, fara chitanta, onorariul pentru redactarea unei cereri la CEDO. Ne-a luat banii si ne-a lasat cu ochii-n soare. Am fost nevoita sa redactez eu petitia catre CEDO, desigur, in acest sens trebuind sa studiez conditiile admisibilitatii unei cereri la CEDO, corespondand cu acest for incontinuu din anul 2005 pana in 2012.

Niciun avocat, zic eu, nu va poate garanta ca ati avea castig de cauza. Cel care afirma ca ar avea, ar fi avut procese castigate la CEDO, nu este credibil. Desigur, este doar parerea mea.