| sftb a întrebat:

Buna ziua am facut un abonamet la Orange in luna iulie 2016 si acum mi-a venit scrisoare de la kruk cu plata de 102 lei ce pot face? e problema mare cum zic prietenii ca imi vor lua casa?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ceea ce poti face este sa platesti suma respectiva, este o suma mica. Daca nu o platesti te va costa mult mai mult, chiar peste dublul sumei. Nu o sa-ti ia casa dar o sa te execute silit prin poprire pe salariu sau conturi bancare ori prin sechestrarea si vanzarea unui bun mobil.

| darrio2007 a răspuns:

Sa platesti suma. Nu e o suma mare. Se va mari daca te zgarcesti si nu o platesti cat mai repede. Esti amuzant cu casa. Doar atat valoreaza casa ta?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Platesti, sunt totusi doar 102 lei... sau poate vrei sa ajungi la judecatat si executare silita. Casa nu ti o ia, dar o poprire pe conturile bancare tot poate sa iti puna

| Pool77 a răspuns:

Pentru 102 nu-ti ia nimeni nimic laughing

Te da in judecata, doar daca ai acumulat o restanta mai mare, sau ai datorie o suma de 5x mai mare, si n-o sa-ti ia casa, o sa-ti puna restricite pe card sau pe salar.

Plateste aia 102 lei, nu-i un capat de lume.

| tpuuser999 a răspuns:

Cred ca problemele apar de la 10200 de RON in sus, la 102 lei n-o sa te urmareasca nimeni in instanta, pentru ca nu se justifica cheltuielile si galagia. Dar cel mai bine ar fi sa platesti si sa nu ajungi in situatia asta, mai ales pentru o suma atat de mica.