| George199999 a întrebat:

Bună ziua!
Am fost oprit în trafic de un echipaj de politie, a venit la mine, nu a spus cum îl cheamă, i-am dat actele, m-a pus să-i deschid portbagajul și îmi spune "giolgau" în loc de numele meu, ii răspund înapoi că nu mă cheamă asa și zice că-s tare în gura, îmi cere trus, a extinctor, nu le aveam la mine și a spus că o să fiu sancționat. Eu așteptam să scrie procesul verbal dar el s-a urcat în mașina de politie și a plecat cu actele mele, când am văzut că a plecat m-am dus după el, a oprit mai în fata când a văzut că am venit după el si mi-a zis să rămân acolo în drum singur fără acte că actele erau la el. L-am urmărit pana la secție, am parcat masina lângă el și a spus, scoate tigaia asta de aici, am scos masina afara din curtea secției și m-am dus pe jos, i-am spus că nu a procedat corect să plece cu actele mele și eu să rămân în drum și a spus că de unde știu eu că nu procedează corect și atunci a spus că sunt prost grămadă. Am înregistrare audio+video+martor, ce pot să fac?
Plângere la politie sau direct la judecatorie?

19 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Incepe cu plangere la politie si in plangere specifici ca iti rezervi dreptul sa-i dai in judecata. Apoi se face plangere la procurori. Daca ti-a zis Giolgau inseamna ca este in Oltenia. Am avut si eu probleme cu idiotii aia. La Severin mi-au furat farurile. Mi-am pus altele dar n-am avut timp sa le reglez ca lumea si in Craiova au vrut sa ma amendeze niste majuri prosti ca merg cu faza mare desi era faza mica. Le-am explicat dar degeaba. Noroc ca la sectie era si seful lor caruia i-am explicat problema si m-a inteles. O simpla verificare la masina si si-a dat seama ca este dereglajul farurilor. I-a chemat pe imbecili la ordin si am scapat. A doua zi m-am dus la service si le-am reglat. De atunci evit Oltenia.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa faci gurita mica si sa te rogi frumos sa primesti actele inapoi, ca ai omorat din cupla un om nevinovat, iar pedeapsa cu puscaria ti-a fost supendata miraculos, iar acum esti STRICT SUPRAVEGHEAT pana in Aug 2022.
Politia are tot dreptul sa fie pe coada ta ZILNIC!
Personal, eu ti-as lua permisul pe viata, sa nu mai conduci niciodata!

https://www.tpu.ro/......endare-si/

suntserios
| suntserios a răspuns:

La ce intrebari ai pus pe TPU pana acum ai vrea sa credem asta?

| sierra1 a răspuns:

"a spus că sunt prost grămadă?, am înregistrare audio+video+martor, ce pot să fac?"

rețelele de socializare și media, fac minumi in astfel de cazuri

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Plângere la judecătorie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut, te a luat la misto politistul poate era băut, geolgau in jargon inseamna penis, si ca sa nu i ti zica direct p,, lă, ti a spus geolgau, dar nu ai scris de ce ai fost oprit in trafic, ai avut viteză? Ai cers pe rosu? Ai o defectiune la masină? Care este explicatia lor?

| doctorandus a răspuns:

Parerea mea e sa nu faci nimic. Las-o sa treaca.

| George199999 explică (pentru doctorandus):

Nu ai să vezi asa ceva

| mi25 a răspuns (pentru doctorandus):

De ce sa o lase? Cartea de identitate nu are voie sa o retina nimeni decat in cazuri speciale. Pentru toate actele se elibereaza dovada de retinere, nu poate nimeni sa te lase fara nici un act.

| Frank51 a răspuns:

Sesizare la parchet pentru abuz.

| johnnny123 a răspuns:

Având în vedere trecutul tău la volan (omor din culpă și vătămare corporală, permis anulat, apoi suspendat iarăși pentru neacordare de prioritate pietonilor, etc), îmi este foarte greu să cred că tu erai curat ca lacrima și un polițist s-a luat aiurea de tine.

Tind mai degrabă să cred că omiți câteva aspecte ale poveștii.

| George199999 explică (pentru johnnny123):

Nu omit nimic, am.fost oprit pentru control atat, și el a vb urat am filmări mă doare undeva oricum am vb cu un avocat și fac plângere

| oglindasultanului a răspuns:

laughing S-a intamplat asa pur si simplu oare, as fi zis ca te duci la un politist adevarat cu povestea asta, dar desigur ca m-am uitat la raspunsuri apoi la cont, si mi-am dat seama ca deja ai un fel de "relatie" cu ei, de asta isi permite comportamentul. Este posibil ca ei(politistii) sa foloseasca dovada ca esti un criminal, impotriva ta si sa li se permita sa isi bata joc.

| haileewatson a răspuns:

Ai omorat un om cu masina si ai avut si permisul suspendat si acum faci pe victima. Eu zic sa respecti regulile si sa nu te mai iei in gura cu politistii. De ce nu esti in puscarie apropo?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă este adevărat ce spune Johnny123, atunci nu știu ce sa zic. Am încercat sa îți accesez profilul, sa vad întrebările, dar cică ești suspendat. LOL. Probabil știu alții mai multe, nu vreau sa comentez.

| c4nd4leante a răspuns:

Du-te la judecatorie.

| nevermatch a răspuns:

Bună, dacă este real ce ai relatat, sunt mai multe infracțiuni aici. (purtare abuzivă, abuz în serviciu etc) Sugerez să faci plângere penală (dar să apelezi la un avocat) și să faci și publică filmarea.