| RaduRafael a întrebat:

Buna ziua.

Am nevoie de ajutor cu un sfat daca se poate.
Iubita mea are personalitate bipolara si bpd fiind partial dependenta iar mama ei îi este reprezentant legal si problema este ca ea in loc sa primeasca sprijin moral si o atitudine deschisa din partea familiei este tratata foarte rece, ea este o persoana deschisa si capabila in orice situatie si lucreaza momentan.
Îi este frică sa ca sa nu o bage obligat in azil daca indrazneste sa se miste de sub talpa lor.
Ea are parte de avansuri sexuale din parte tatalui ei vitreg iar mama ei in loc sa-i acorde iubire si intelegere se comporta urât cu ea.
Ea este o persoana destul de capabila cu viata sociala, are un loc de munca si are doar nevoie de liniste dupa ce iasa de la munca, asa cum are nevoie orice persoana.
Nu stim ce variante avem in situatia asta sau daca se poate face ceva.

Multumesc

Răspuns Câştigător
| sweetys a răspuns:

Depinde de varsta pe care o are. Poate discuta cu doctorul care o are sub observatie, ce poate face astfel incat mama ei sa nu ii mai fie reprezentant, si sa se mute, sau alte demersuri. Iar tatal ar trebui inregistrat si dat pe mana politiei, cu dovezi, astfel incat sa nu dea vina pe conditia ei.

| RaduRafael explică (pentru sweetys):

Are 23 de ani. Multumesc

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Îi este frică sa ca sa nu o bage obligat in azil..."

atâta timp cât ești doar "iubitul", n-ai nici un cuvânt in afacerea asta. Ia-o de nevastă și ai rezolvat

| Danykmz a răspuns:

Iubita ta are nevoie sa locuiască singura. Daca ea ar locuii singură ea s ar simții mult mai bine și ar putea face ce vrea ea fără să fie întrebată unde merge si etc. Și tu dc nu o poți lua la tine? Să o calmezi tu sau oferi tu ceea ce are nevoie

| RaduRafael explică (pentru Danykmz):

Nu o pot lua la mine deoarece este tinuta din scurt si îi este frica sa nu trimita politia dupa ea sa o duca fortat la azil la cererea mamei ei fiind reprezentantul ei legal. Si mi-a zis ca daca o duce acolo nu mai are ce facã.