| Andrei231996 a întrebat:

Buna ziua, am nevoie de niste informatii,Multumesc anticipat:
Prietena mea este din Sri Lanka, ne-am cunoscut in Cipru acum un an si ceva unde ne aflam in prezent, am luat decizia ca anul acesta sa fie ultimul, prin urmare vreau sa o iau cu mine acasa.
Problema este ca ea in tara la ea fiind despartita de sotul ei, recent a inceput procesul de divort si va dura ceva, intre timp as vrea sa stiu daca este vreo cale sa ii gasesc un angajator in tara sa vina cu mine...
Caut pentru ea un loc de munca pana in momentul in care termina divortul si ne putem casatori, dar nu sunt foarte informat despre procesul cu viza nu stiu unde sa caut pe cine sa intreb, nu stie limba in acest moment dar vorbeste engleza fluent.
Are o viza aici in cipru desigur lucreaza legal. Multumesc in avans oricui ma poate informa cat de putin...

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pare a fii o mare smecherie, fiindca indienii sunt parsivi, mai ales ca asta are barbat, deci te poti terzi santajat de barbate-su.
Da-i pace asteia, ca sunt milioane de femei singure pe lumea asta si tu te-ai oprit la o indianca maritata si cu probeleme serioase/
Chiar te-a spalat pe creier si nu vezi nimci altceva in jur?

| Andrei231996 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc ca imi purtati de grija dar nu am cerut sfaturi la nivel personal ci sfaturi unei proceduri de angajare, nu am inteles problemele serioase de care vorbiti oricum happy ....Ps nu este din India ci din Sri Lanka nu sunt una si aceeasi tara este totul diferit...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei231996):

Stai linistit, am avut colegi din India si Sri-lanka si-i cunosc mult-mult mai bine decat crezi tu, am lucrat vreo 10 ani cu ei, am fost acasa la ei, si stiu foarte bine aia din Sri-lanka se simt ofensati ca-i faci indieni, dei ei sunt tot indieni, ca si pakistanezii.

| Andrei231996 explică (pentru Violleta2022):

Am scris pe TPU sa gasesc un sfat la niste proceduri legale si am dat de dumneata, rasista si fara sa eziti sa judeci ca nu stiu cu ce oameni ai lucrat inainte ...nu cunosti persoana de langa mine, ce pretentii sa am cand nici geografie nivel minim nu stii...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei231996):

Rasism este doar in capul tau, ca eu am prieteni de toate nationalitatile, fiindca traiesc in Australia de peste 30 de ani, muncind alaturi de ei, zi de zi, ajungis a-i cunsoti.
Ma rog, din partea mea poti sa te insori cu cine vrei, cu ea si toata familia ei, ca la ei asa este, iti iei nevasta cu tot cu parinti, frati cumnatii si nepoti, si-i intretii pe toti.

| roketfire a răspuns:

Poate fi doar un spam, sa incerce sa iti fure banii intr-un fel sau altul