"am o amica care are..."
eu cred că ar trebui să vorbesti cu domnia sa, cinstit și onest, să ințelegi cine pe cine trage in țeapă (banca pe ea sau ea pe tine)
O poate executa silit doar daca are bunuri pe numele sau. Daca nu are si nici nu e angajata, poate ajunge la inchisoare.
Si ajungem la intrebarea: daca nu a restituit nimic catre IFN, de unde iti va restitui tie imprumutul? Te stie saritor? Stai cuminte. Nu e cazul.
Chiar daca te inmoaie cu rugamintile, fa-o printr-un notariat. Macar sa ai o dovada. Dar nici asa nu e sigur ca primesti banii daca ea nu are de unde. Las-o mai bine sa faca inchisoare, sa se invete minte pe viitor sa-si faca bine calculele sau sa nu mai incerce sa insele pe nimeni.
Amica te minte, pentru neplata unui credit litigiul este civil si nu penal, astfel ca nu poate fi condamnata penal ci doar executata silit pe cale civila. Pesemne vrea sa te faca sa-ti fie mila de ea si sa platesti tu datoria.
Aplica legea celor 3 maimute nu stiu, nu am vazut, nu am auzit doar daca nu vrei sa iti iei țeapa vezi-ti de treaba si lasa-o pe amica asta a ta
FreddieM întreabă: