| Lorena1234567890 a întrebat:

Am o colegă la școală care are probleme de sănătate,și ea face prea multe prostii:ne înjură,ne bate,ne jignește,etc.Și în același timp își minte familia,cum că noi o facem în toate felurile,o batem,etc.
Zilele acestea vine bunica ei și mă pe mine și pe vărul meu la bani mărunți că de ce nu o lăsăm în pace.Și apoi spune că șeful clasei (vărul) este pus doar de formă,și toată clasa să se unească, apoi să-l dea jos, iar în locul lui să stea nepoata dumneaei(fata cu probleme).
După ce o stat vreo 5 min de vorbă cu diriga a ieșit din școală.
Eu și încă două prietene mergeam către casă,iar una dintre ele se oprește și spune că trebuie să vorbească bunica fetei,și, îmi spune mie și celeilalte fete să plecăm.
Eu am așteptat-o puțin dar dacă am văzut-o cum face ca să plec, m-am enervat și m-am dus.
Ieri dimineață ce să aflu? Eu și vărul meu suntem informați da către colegi că bunica fetei a aflat "tot ce i-am făcut noi".
Eu m-am enervat și m-am gândit cine ar putea fi cel ce a spus minciuni despre noi.Era acea colegă ce a rămas să discute cu bunica fetei.
De curiozitate am întrebat-o ce a discutat doamna (bunica) și a spus că Ștefania nu-i aduce caietul de muzică (Ș.-fata bolnavă).
Ieri am întrebat-o pe fata cu probleme ce i-a spus "prietena" și dacă a luat un caiet de la ea.
Ștefania îmi spune că nu a auzit multe, dar prietena vorbea despre mine și verișor, și că ea nu a luat anul acesta nici un caiet de la Alexandra (prietena).
Acum ea nu știe că suntem siguri (100%) că ea a fost.
Deci ce credeți, dacă ea ne-a înjunghiat pe la spate (nu-i prima dată, oricum n-o mai iertăm) ar trebui să ne răzbunăm pe ea.
P.S.:E invidioasă pe noi pentru că învățăm mai bine decât ea.

Dau funda!

Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Diavolcata a răspuns:

Hey, e normal ca invidia asta o sa fie mereu, e bine sa fii invidiat de altcineva, asa stii tu ca esti mai bun ca x. ea te invidiaza, o face pentru ca are de ce big grin, bucura-te! te invidiaza probabil pentru ca esti mai frumoasa, mai inteligenta, decat ea. Sa nu iti pese, ignoro, si daca comenteaza spune-i gen "Cand o sa fii la nivelul meu mai vorbim" si s-a rezolvat. Fi mai inteligenta ca ea, daca vede ca nu mai te afecteaza o sa te lase in pace. Succes!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa o ignori.
Sa vezi cum reactioneaza cand nu-i vorbesti.
Asta e cea mai crunta razbunare.

| laurthelegend a răspuns:

Mai bine o lasi in pace iar daca se mai ia de tine o spui parintilor tai si le spui sa vina la scoala sa vb cu diriga
Plz funda!