Cred si eu ca nu vei avea probleme pentru o suma asa mica. N-am de unde sti in cat timp ai fi chemat sa dai declaratie, daca iti vor face plangere penala, poate fi de la o saptamana la cateva luni.
Mda, tanticile alea de la metrou crezi ca isi misca fundu sa faca ceva? Stai calm
Functionara de la metrou a gresit, nu poate fi vorba de evaziune fiscala.
In schimb poti fi acuzat de fals in declaratii, conform Codului penal, citez:
"ART.326. Falsul în declaraţii
Declararea necorespunzătoare a adevărului, făcută unei persoane dintre cele prevăzute în art. 175 sau unei unităţi în care aceasta îşi desfăşoară activitatea în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte la producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă."
Nu cred ca iti va face plangere penala.
Spune-i doamnei ca, este diferenta enorma intre cunostintele financiare ale unei caserite (contabilitate primara), un contabil si un economist care a terminat facultatea de economii-finante.
Nu ar strica sa faca ceva cursuri de perfectionare, sa invete ce inseamna "evaziune fiscala".
Nu ar strica sa mai puna mana pe carte cu legislatura...
Nu-ti face griji; la puscarie primesti bani mai multi decat in libertate si nici nu dai banii pe mancare, sau cazare
Pentru un total de 150 de lei sper ca nu îmi vor face probleme. Nu era problema de bani, dar dacă am văzut ca merge am încercat. Cu privire la declarații nu am mințit vreodată acolo cu ceva, știu ca în cazul în care faci alt abonament în luna respectiva și declari ca celalalt a fost pierdut semnezi ceva, eu doar ceream abonament. În cât timp as putea afla dacă se întâmplă ceva?
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: