Pentru amenzi platite cu intarziere nu se adauga dobanda, se adauga doar cheltuielile de executare, asa cum ti-am spus in primul raspuns si acestea nu pot depasi 100 de lei.
P.S. Tot nu mi-ai spus ce scrie in procesul-verbal de contraventie si in instiintarea privind poprirea.
Cum a platit 5.000 (cinci mii) lei pentru o amenda de 500 (cinci sute) lei?
Ce scrie in procesul-verbal de contraventie si in instiintarea de poprire?
Daca nu datora 5.000 lei ci numai 500 lei atunci poate cere restituirea diferentei de aproape 4.500 lei (i s-au mai retinut si ceva cheltuieli de executare) de la organul care a infiintat poprirea si daca nu o primeste sa-i dea in judecata.
A platit 5000 lei, in fiecare luna i-a oprit 1000 lei.I-a oprit 5000 lei pentru amenda plus dobanda ca nu a platit la timp
Pentru amenzi platite cu intarziere nu se adauga dobanda, se adauga doar cheltuielile de executare, asa cum ti-am spus in primul raspuns si acestea nu pot depasi 100 de lei.
P.S. Tot nu mi-ai spus ce scrie in procesul-verbal de contraventie si in instiintarea privind poprirea.
Procesul verbal trebuia contestat in termenul in care este prevazut de lege, adica 15 zile de la data cand a luat la cunostinta.
Acum nu mai poate face nimic. Putea pana la 15 zile de la publicarea Deciziei CCR in Monitorul oficial sa ceara repunerea in termen (cu sanse mici).
In rest cu sumele de 500 lei si 5000 de lei ti-a raspuns Ioandela sal.
Să se judece la nesfârșit
Să ia legătura cu soacra
Să vizualizeze filmulețele lui sosoaca
Că acolo arata cum scapi de amenzi
Fabiii întreabă: