În mod oficial, în România, conform Constituției și statutului cadrelor militare, nu există nicio interdicție de înregimentare față de persoanele LGBT (lesbiene, gay, bisexuali sau persoane transgender). Deci, înainte!
Bravo Salontane, asa bănuiam și eu, dar asteptam răspunsul tau pentru confirmare.
Cheers
Îți mulțumesc pentru răspunsul dat cu respect. Mă așteptam să primesc numai răspunsurii de ocara. Îți mulțumesc pentru înțelegere
Mulțumesc!
Bună întrebare, am cautat ceva informații dar, nimic. Chiar sunt curios cum suna regulamentul în asemena situație.
Cheers
Mulțumesc! Statutul Cadrelor Militare (Legea 80/1995) este pe net si-l poate consulta oricine. Eu eram în armată când a apărut și l-am citit de-a fir a păr. Nu scrie nicăieri!
Cu plăcere. Cred ca toți au dreptul la o șansă, indiferent de identitatea de gender pe care considera ca o au, (e un sine absolut privat și personal) și indiferent de transformările genetice (hormonale) sau non pe care ei decid sa le suporte. Este în final o PERSOANA cu șanse egale cu ale tuturor, nu e chiar atât de greu de înțeles.
Seară buna și ție.
Cheers