| bozdimen a întrebat:

Buna ziua
am o intrebare referitoare la drepturi de autor.
as vrea sa stiu daca pot copia o parte din continutul unui sait (niste informati) care nu are semnul (c) si nu are drepturi de autor. conform legi am voie sa folosesc continutul unui sait ce nu are drepturi de autor?
bdanyel26@yahoo.com
va multumesc

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca informatiile din site-ul respectiv nu sunt sub protectia drepturilor de autor atunci pot fi folosite in mod liber, de catre oricine, fara a fi probleme. Problema este similara programelor software gratuite. Numai bine!

| CataC a răspuns:

Salut
Normal ca nu poti lua. La o adica poti lua la nesimtire, dar nu vad ce anume ai rezolva. Cum ar fi sa ne facem toti site copiind de pe siturile altora?
Eu zic sa folosesti informatia si sa scrii tu cu cuvintele tale, fara copy/paste, daca chiar nu esti in stare sa scrii o pagina de la tine.
Pana la urma e alegerea ta, oricum nu vei fi vazut cu ochi buni daca faci de'astea.
Bafta

| Robert a răspuns:

Poti lua.Dar unchiul google amendeaza astfel de tehnici, mai ales daca este vorba de un site si nu un forum.Ele vor deveni amendabile ca au acelasi continut.

| bozdimen explică:

Se pune problema:
daca persoana care detine saitul a copiat continutul saitului de pe un sait cu drepturi de autor iar eu copiez continutul de pe saitul care nu are drepturi de autor, mi se intampla ceva?
pot avea probleme?