| Cozmin160497 a întrebat:

Buna ziua, am o intrebare. Sotia a plecat cu cel mic, baietelul de 11 luni la bunicsa in urma unor certuri. Vrea sa mi l lase mie, ca pe ea o incurca, nici nu are cu cine sa il lase, si eu vreau asta dar cu o foaie ceva la mana sa am. Intrebarea e, este posibil sa mergem la notar sa semneze ca mi-l lasa mie? Vreau si sa divortez de ea, dar asta dureaza mult timp. pe mine acum ma intereseaza copilul atat...

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, se poate, printr-o declaratie pe proprie raspunde ca iti lasa minorul in ingrijire.
Si divortul se poate face tot printr-un notar public, tine cca 35 de zile, avand in vedere ca exista o perioada de minimum 30 de zile pentru razgandire, calculata de la data depunerii actelor.

| darrio2007 a răspuns:

Mă indoiesc sa vrea sa faca asta, citind celelalte intrebari ale tale.
Ambele despre violență.

| Cozmin160497 explică (pentru darrio2007):

Ce legatura are celelalte cu copilul? Tinand cont ca el are doar 11 luni si intrebarile ce le am pus in legaturile cu problemele alea sunt de cand el nici nu era nascut. Ar trebui sa va faceti detectiv domnul Darrio?

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Da, se poate face o declaratie pe propria raspundere( a ta) si cred ca vei avea nevoie si de semnatura sotiei ca sunteti de comun acord