In primul rand solicita-i un exemplar din actul cu care s-a facut rezilierea contractului, altfel, daca nu exista martori, nu poti dovedi intelegerea.
Apoi, daca deja ai plecat din locuinta si nu-ti restituie banii poti sa-l dai in judecata de pe acum.
Ar fi bine sa vorbesti si cu un avocat, sa-i prezinti situatia si actele pe care le ai si el te poate sfatui in cunostinta de cauza.
Daca nu obtii banii pe vale amiabila singura posibilitate legala este sa-l dai in judecata, bineinteles daca poti proba ca situatia este asa cum ai prezentat-o.
Am contractul de inchiriere in original dar el nu mi-a dat copie dupa actul de incheiere pe care l-am semnat ultima oara.
Pe contractul de incheiere este consemnata perioada in care pot locui acolo si ea nu s-a incheiat.
L-am sunat si a spus ca imi va returna restul dar daca va gasi alt chirias.
A trecut mai bine de o saptamana de cand am semnat pentru incetarea contractului. Ce spuneti, ar fi bine sa il dau in judecata de acum?
Multumesc
Credeti ca il pot da in judecata de acum? Ofer funda
In primul rand solicita-i un exemplar din actul cu care s-a facut rezilierea contractului, altfel, daca nu exista martori, nu poti dovedi intelegerea.
Apoi, daca deja ai plecat din locuinta si nu-ti restituie banii poti sa-l dai in judecata de pe acum.
Ar fi bine sa vorbesti si cu un avocat, sa-i prezinti situatia si actele pe care le ai si el te poate sfatui in cunostinta de cauza.