| AdrianLvs a întrebat:

Buna ziua! Am o nelamurire legata de Politia Locala.Acesti domni m au chemat sa imi dea o contraventie si sa ma bage la plata(sa le achit)pentru niste burlane care spun ei, eu le as fi stricat.Desi nu au avut dovezi clare cum ca as fi eu,precum filmari video,martori,acestia tot m au amendat pentru,,Distrugere".Ce pot face in acest caz,eu stiind ca nu sunt vinovat cu asa ceva si ca nici nu pot sa,, achit" ceva ce nu am stricat eu, ci doar pe baza unei,, banuieli" ca as fi eu.Va multumesc!

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti face plangere contraventionala la judecatoria de care apartine domiciliul tau, in maximum 15 zile de la data primirii procesului-verbal de contraventie.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi in instanta in termen de maxim 15 zile, cred! Scrie pe documentul ce ti l-au inmanat.

| AdrianLvs explică (pentru Salontanul):

Nu contraventie ar fi problema caci nu ar fi o suma mare, ci ca ma pun sa platesc ceva ce nu am stricat si de o valoare destul de mare.

| Salontanul a răspuns (pentru AdrianLvs):

Te cred. si plata si ciuda ca platesti pentru ceva ce n-ai facut. Cunosc sentimentul. Instanta este singura solutie si sa le ceri agentilor si daune morale pe langa cheltuielile (avocat sa-ti dea chitanta) in justitie.

| Celcestietot a răspuns:

Eu cred ca este ceva incomplet in povestea asta.

| AdrianLvs explică (pentru Celcestietot):

Adica?

| Celcestietot a răspuns (pentru AdrianLvs):

Adica ca ai mai facut tu ceva in trecut.

Răspuns utilizator avertizat