Depuneti reclamatie la seful IPJ sau plangere penala la Parchetul de pe langa judecatoria de care apartineti.
De asemenea puteti reclama si la MAI.
La inceput era o relatie normala intre un copil si vecinul sau adult, acum incerc sa o evit total, deoarece nu exista discutie cu ea fara sa te injure, de fiecare data cand iesi afara din casa, desi mie nu imi pasa deloc, pe mama o afecteaza, si nu vreau sa se imbolnaveasca de nervi din cauza unei mizerii care nici n-ar trebui sa primeasca dreptul de a fi in libertate.
Inregistreaz-o si tu cand te inregistreaza ea. Spune-i vorbe calme dar care sa o a duca la stadiul de nebunie. Ceva de genul: "Ea: De ce ma filmezi? TU: Pentru ca esti frumoasa. Cand mi-oi cumpara caine nou vreau sa-l invat sa latre, aratndu-i filmul cu tine". In felul asta o provoci si vei putea merge la IPJ si sa la spui ca asa patesti zilnic si ca politia nu-si face treaba.
Din câte am înțeles, politia tot nu o sa facă nimic.
Mda, înțeleg ce spui. Eu as zice sa vorbești frumos cu ea, sa o respecți și sa nu-i arați indiferenta și nepasare pentru ca este un om frustrat. Cu cât o enervezi mai mult, cu atât ti-o pui pe cap mai tare. Cu riscul de a deveni și tu și mama ta lingători în c*r, puneti-va bine pe lângă ea, conportati-va în așa fel cum ați aștepta voi sa se comporte. Chiar dacă n-o suporți. Cred ca asta e singurul lucru care-l mai puteți face. Gandeste-te ca dacă o filmezi și tu pe ea, sau o provoci, vei inrautati lucrurile. Poate de frica ta nu va face nimic, dar cine știe ce o sa facă după ce pleci. Nu știu ce sa mai zic, dati-i voi bere seara, chemati-o la voi, și spune-i frumos ca vreți sa va impacati. Poate o sa meargă, oamenii ăștia sunt imprevizibili. Tine-mă la curent cu ce mai face.
IPJ-ul este diferit de postul de politie si s-ar putea sa gasesti mai multa intelegere. Daca nu poti sa trimiti e-mail la ministerul de interne: http://www.mai.gov.ro/index07.html Eu asa am facut si imediat a venit un ofiter de la unitatea de control si mi-au raspuns rapid in 30 zile.