| papushikadulcee a întrebat:

Am o ruda la inchisoare, la Poarta Alba si as vrea sa sun si sa vorbesc cu acea persoana de Craciun.Stiti cumva daca este posibil? Imi puteti da un numar de telefon unde sa sun? REPEDE!

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ca să vorbești cu un deținut dintr-un penitenciar de maximă siguranță (așa cum este Poarta Albă) există trei căi:
1. Să te duci până acolo în timpul programului de vizită.
2. Să-i trimiți o scrisoare deținutului respectiv pe adresa penitenciarului.
3. Să te sune deținutul.

Deținuții nu au voie să dețină telefoane și, prin urmare, nu pot fi sunați. Însă, majoritatea deținuților (cu excepția celor cărora le este interzis prin sancțiuni administrative interne dictate de directorul penitenciarului) au privilegiul de a accesa telefoanele publice de pe coridoarele penitenciarului. Acele telefoane însă nu pot fi apelate ci doar se poate apela de pe ele.

Soluția este să dai un telefon la penitenciar (dacă ești departe de locație) și să ceri să i se transmită deținutului numărul tău de telefon și cine ești și că-l rogi să te sune.
În paralel, nu strică să trimiți și o scrisoare (ajunge până-n revelion, nu-i bai!) - eventual trimite-o cu un curierat rapid sau ceva ca să fii sigur(ă).

Dacă stai mai aproape, du-te până acolo. Programul cu publicul îl găsești aici: http://www.penitenciarulpoartaalba.ro/....../index.php

Succes!

| Mwha a răspuns:

Cauta pe net nr de tel. sau du-te pana acolo... Succes!

| PAmy99 a răspuns:

Da, poti vorbi cu acea persoana, dar trebuie sa te duci pana acollo...
funda? happy

| Vlad43 a răspuns:

Eu stiu ca se pot face doar vizite, nu se pot da si telefoane.