| Madaaallin a întrebat:

Bună ziua. Am o situație în ceea ce privește permisul de conducere. Aș vrea să mă apuc de cat C+E, țin să menționez ca în 2021 am schimbat permisul romanesc cu un englezesc, iar cei de școala de șoferi mi-au spus ca trebuie preschimbat. Am avut 2 descalificări care au durat până în August 2022, pentru acumulare de puncte și viteza.Acum am intrat pe site-ul celor din UK și ca status îmi apare "Expired Full License" You were disqualified until 21 Aug 2022 - you can now apply to renew your licence.
Cum se procedează în cazul acesta? Se poate schimba?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca detii permisul englez, chiar daca i-a expirat valabilitatea, depui o cerere de preschimbare la Serviciul de permise din judetul tau de domiciliu, in care explici situatia, inclusiv cand si unde ai obtinut permisul roman si anexezi permisul englez.

| anonim3248 a răspuns:

Vezi că s-ar putea să fie anulat permisul tău în Anglia.
Ce scrie aici pare că e ca și cum în România este anulat un permis și trebuie redobândire.
https://www.gov.uk/reapply-licence-revoked

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Teoretic tu trebuie să redobândești permisul în Anglia și după aia să vii cu permisul nou în România și să îl preschimbi.
Pare că tu ai permisul englezesc anulat și trebuie să dai examen acolo ca să iei un permis nou.

| anonim3248 a răspuns:

Asta ce ai scris - You were disqualified until 21 Aug 2022 - you can now apply to renew your licence
Înseamnă că din data de 21 Aug 2022 poți da examen ca să poți obține alt permis nou.

| DorinaK a răspuns:

Ai permisul anulat. Nu intelegi fraza :''you can now apply to renew your licence.''?