| tibizaza a întrebat:

Buna ziua.
Am primit o comanda de la eMAG, de fapt una platita una neplatita dar a doua mi-au livrat-o ca si cum ar fi platita. La ei figurez dator. Ce pot face din pct dvd legal? Au dreptul sa ma someze? Multumesc

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca au dreptul, nu ai platit ce-ai primit.
Daca nu platesti te vor da in judecata si vei cheltui mai mult, la suma datorata se vor adauga dobanzi sau penalitati, cheltuieli de judecata si posibil de executare silita, daca nu platesti de bunavoie dupa ce pierzi procesul.
Toate cele aratate pot fi mai mari decat suma datorata acum, chiar cu mult, mai ales daca angajeaza un avocat si apoi executor judecatoresc.

| tibizaza explică (pentru Ioandelasal):

Pai da dar de ce am primit? nici nu mi au livrat produsul, a trebuit sa achit masina si sa mi le ridic personal pentru ca nu aveau de gand sa mi le livreze. La depozitul curierului, nu am semnat eu sau soferul, a semnat cel de la depozit. mie mi au venit cu de plata 0 dar lor le apare una neachitata. Timpul nervii si banii mei

| tibizaza explică (pentru tibizaza):

Comanda cea neplatita a fost realizata de ei nu de mine. au dreptul sa mi umble in cont. ei au gresit e clar.

| Ioandelasal a răspuns (pentru tibizaza):

Restituie produsul neplatit si atunci n-o sa ai nimic de plata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca au voie. Te vor da in judecata si vei ajunge sa fii executat silit sau ti se va pune o poprire pe venituri ca orice datorie neplatita.

| KovacsB a răspuns:

Ti-ai insusit un bun neplatit, punct nu o mai da cotita.
O sa-l platesti cu varf si indesat pana o sa-ti iasa mizeriile de gainar din cap.

| GirthD a răspuns:

Sa le trimiti coletul inapoi sau sa-l platesti