Chiar dacă dumneavoastră aveți procura, oricum vânzarea se face în numele tatălui dumneavoastră.
Tatăl dumneavoastră face ce dorește cu banii.
Va da dumneavoastră toată suma dacă dorește.
Cat este în viata sunt banii lui și atât.
Ceilalți frați nu pot veni cu nici o pretenție.
Dacă era decedat, atunci se schimbau datele discuției.
Asa ca nu este nici o problema.
Prin procura nu ai dreptul la nici o suma, doar sa faci vanzarea.
Dupa incasarea pretului tatal tau iti poate dona suma respectiva si pe timpul cat traieste fratii nu pot pretinde nimic.
In schimb, dupa decesul tatalui, pot sa pretinda rezerva succesorala, aceasta este de jumatate din cat ar fi mostenit din averea parintilor, astfel ca pot solicita reducerea donatiei cu ce li s-ar fi cuvenit.
Din pacate, tu nu ai dreptul la nimic, doar sa semnezi niste acte in numele tatalui tau, banii dupa vanzarea apartamnetului vor intra 50% in contul bancar al mamei si 50% in contul bancar al tatalui, copii neavand nici un drept la casa parintilor.
Dupa ce banii ii intra in contul bancar al tatalui, este decizia tatalui tau daca iti da tie toti bani de pe apratmnet, sau ce face el cu ei, dar legal, dupa vanzare banii trebuie sa intre in contul bancar al parintilor tai, nu in contul tau.
Procura nu îți dă dreptul la nimic. Banii revin tatălui și el hotărăște ce face cu ei
Nu iti da dreptul la jumatate din apartament, dar daca in procura este specificat ca poti si incasa banii, atunci pot fi transferati de cumparator direct in contul tau (partea cuvenita tatalui tau). Daca nu, banii vor ajunge in contul tatalui tau, si el ti-i poate transfera tie ulterior. Fratii tai nu au niciun drept la apartament, daca parintii tai sunt proprietari, si traiesc. Cum nici tu, sau sora ta nu aveti, chiar daca aveti procura pentru vanzarea lui. De altfel, fratii tai care nu au procuri, nici nu participa la vanzare, si nici nu e necesar vreun acord de la ei.