| claude0017 a întrebat:

am rugamintea sa imi dati un sfat cat mai rapid in rezolvarea urmatoarei probleme
M-am mutat recent la parterul unui bloc cu 4 etaje, bloc prevazut cu cos de fum. Odata cu trecerea timpului majoritatea locatarilor au renuntat la folosirea, ca si metoda de incalzire pe lemne si banuiesc ca au si stricat(ilegal banuiesc) acel cos de fum ce trecea prin casa lor.Vecina mea de palier (de la parter) este singura care se incalzeste cu "foc la soba". Ideea e ca acum tot fumul pe care il scoate soba iese in boxele de desubtul meu si urca in casa la mine.Am mers si am discutat cu ea si zice ca nu o intereseaza si ca acest lucru se intampla datorita modificarilor facute de ceilalti vecini.
Cum sa procedez? Am momente in care simt ca ma sufoc in casa peretii se inegresc si pe ei nu ii intereseaza.
Multumesc!

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Incepi prin a cere presedintelui de asociatie sa se adreseze celor care locuiesc deasupra sa refaca ce au stricat. Apoi te adresezi serviciului urbanistica al primariei orasului. Urmatoarea etapa este darea in judecata si daca, in final, nu rezolvi nimic, strici cosul de la tine in partea de sus (in imediata apropiere a tavanului) il blindezi cu beton si-l refaci. Fumul va iesi numai in casa vecinei.