Pentru categoria B nu se poate face scoala de conducere decat dupa implinirea varstei de 17 ani si 9 luni iar testele teoretic si practic numai dupa implinirea varstei de 18 ani.
Legislatia rutiera nu cere conditii de studii, asa ca nu trebuie sa duci nici o adeverinta.
Doar pentru categoriile AM, A1 si B1 se poate face scoala de la 15 ani si 9 luni iar testele se pot sustine dupa 16 ani.
Cum adica o sa dai la 17 ani ca nu ai timp la 18? crezi ca e dupa cum vrei tu? examenul se da la 18 ani.
Si nu iti cere nimeni nicio adeverinta
Nu are nicio treabă școala de șoferi cu școala obișnuită, numai că nu te poți înscrie așa devreme pentru a da de permis. Eu după ce am făcut 17 ani și 9 luni m-am putut înscrie. Baftă oricum. Fundă?
Trebuie sa ai 8 clase ca sa faci scoala de soferi ...cat despre adeverinte nu cred ca ti le cere cineva parca.
Multumesc frumos. O sa implinesc 17 ani si 9 luni peste cateva luni.
Vreau sa fac scoala la 17 ani. Stiu si eu ca examenul se da la 18 ani, doar ca atunci o sa fiu in clasa a XII-a si nu o sa mai am timp sa fa scoala de soferi. Asa ca inainte de a judeca omul, gandeste-te putin
Cu 3 luni in plus sau minus tot acolo ajungi. Plus mi se pare o idee proasta tare sa faci scoala de soferi cu 3 luni inainte sa di examenul, pana ajungi la proba practica sa o dai iti pierzi toata indemanrea, reflexele si uiti tot ce ai invatat
Se poate sa dai de la 17 ani dar examenul se da cand ai implinit 18 ani