| Christian323 a întrebat:

Buna ziua. Am și eu o intrebare. Când îmi pot lua înapoi permisul de conducere daca am comis următoarele infracțiuni : conducere a unui vehicul fără permis de conducere în formă continuată prev. de art.335 alin (2) C. pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C. pen. ( Șase acțiuni infracționale )
Va multumesc

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In cazul expus permisul se anuleaza si cand poti sustine examinarea (probele teoretica si practica) depinde de condamnare.
Daca esti condamnat la inchisoare cu executarea pedepsei poti sustine examinarea dupa 6 luni de la terminarea executarii.
Daca esti condamnat la inchisoare cu suspendarea executarii sau la amenda penala poti sustine examinarea dupa o perioada de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.

| Christian323 explică (pentru Ioandelasal):

Salut. Da scuze, nu văzusem că mi s-a răspuns și am mai pus odată întrebarea. Am fost condamnat cu suspendare în urmă cu o lună de zile. Deci după 1 an de zile pot susține examenele și mi l pot recupera. Am înțeles multumesc

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul asta permisul este anulat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa îți zică judecătorul cand se dă sentința

| johnnny123 a răspuns:

Păi dacă ai comis infracțiunea de "conducere fără permis" ce permis vrei să-ți iei înapoi?

| darrio2007 a răspuns (pentru johnnny123):

Cred ca il avea deja luat dar el a condus fără.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sper nici sa nu-ti dea altul!