| BestiaLog a întrebat:

Buna ziua am si eu o intrebare. In cazul in care un tanar de 15 ani intretine relatii intime cu o fata de 13 ani care ar fi riscurile(penale si normale)

Răspuns Câştigător
| pufulescu a răspuns:

Riscuri penale nu sunt fiindca si tu esti minor. Asta cata vreme nu apare la " indemnul " parintilor vreo acuzatie de viol, capitolul asta trebuie sa te puna pe ganduri fiindca la 13 ani e clar sub influenta parintilor ( nu ca n-ar putea-o influenta si la 23, am patit-o pe pielea mea dar asta e alta poveste )!
Oricum riscurile celelalte sunt mult mai mari, lipsa de experienta poate duce la o sarcina nedorita.

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca relatiile au fost de comun acord nu exista nici un risc legal.
In caz contrar fapta poate fi viol.

| corbulalbrosu a răspuns:

Epurasule! te-ai ascuns ca k*k* in iarba prin ignorul tau? Ei afla ca Eu am curajul sa-mi exprim opinia, indiferent de pareara unora sau altora.Da exact asta am si scris in raspunsul meu :" Legea este lege si nu se discuta.PUNCT.Sunt convins ca se va aplica legea existenta deci tot LEGEA ii va baga la inchisoare." Se pare ca tu ori nu stii sa citesti, ori intervii doar ca sa te afli in treaba, sa fii bagat ti tu cumva in seama, ori suferi de ceva mult mai grav, de OXIURAZA.

| Misfits a răspuns:

Daca parintii conving fata sa zica ca a fost viol ai cam avea de suferit, deci stai cuminte.

| Daredevil1998 a răspuns:

Pai sunteti amandoi minori, nu stiu ce se poate intampla. poate daca afla taica-su sa-ti dea un meci de 12 runde

| aphrodite a răspuns:

Ponta a zis de curând că pedeapsa unui pedofil este de zece ani.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru aphrodite):

Legea prevede pedeapsa nu "maimutoiul" de Ponta "))

| anonim_4396 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Corbulalbrosu urat chiar urat din partea ta si aici faci politica si cum iti permiti sa te adresezi asa altei persoane cu,, maimutoi,, -nu vreau raspuns -

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica tu ai dreput sa comentezi un raspuns dar nu doresti sa ti se raspunda la "observatiile inteligente".Imi poti explica cum iti permiti tu un neica nimeni sa-mi atragi atentia ca ma adresez intr-un anumit mod cuiva? O fac cum vreau, cand vreau si unde vreau, sper ca ai inteles.Trebuie sa-ti reamintesc ca acest idol de-al tau MITOMAN si de-a dreptul HOT, PUNGAS caruia ii placea sa i se zica "dotore" rolling on the floor a cam luat picioare in c#r ca ultimul fraier.

| Kettolix a răspuns (pentru anonim_4396):

**** Ponta! (-nu ma puteam abtine-)

| BestiaLog explică:

Sunt minor si suntem impreuna de ceva timp afica nu prea poate fi numit viol deoarece ea este de acord