| Alin_Ionut_1998 a întrebat:

am si eu o intrebare la dumnevoastra mi.a fost suspedat, permisul de conducere pe 3 lunii si mi.a dat o amenda foarte mare pot sa ridic permisul fara sa platesc amenda va multumesc

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Permisul se poate obtine doar daca platesti amenda. Se poate obtine si mai repede de 90 de zile, respectiv dupa 30 de zile, daca dai un examen teoretic si faci o cerere in acest sens.
Conform Regulamentului de aplicare a OUG 195/2002, citez:
"ART. 221. (1) Perioada de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce se  reduce la 30 de zile, la cererea titularului, dacă sunt indeplinite, cumulativ, urmatoarele condiţii:
a) a fost declarat admis la testul de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie;  
b) a obţinut permis de conducere cu cel puţin un an înainte de savarsirea faptei;  
  c) în ultimii 3 ani de la data savarsirii faptei pentru care se  solicita reducerea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce nu a beneficiat de o astfel de măsura;
  d) în ultimii 2 ani de la data constatarii contraventiei pentru care se  aplică sancţiunea contraventionala complementara nu a mai avut suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule sau tramvaie."

1 răspuns:
| Alin_Ionut_1998 explică:

Stai acasa pana iti da permisul